11 haftalık acıkma hissi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hilal:) tarafından oluşturulan 11 haftalık acıkma hissi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,233 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 11 haftalık acıkma hissi
Konbuyu başlatan Hilal:)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mircan11

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler ve anne adayları. 11. Haftada acıkma hissi yaşayan var mı 🤔 biraz ürküyorum bu konuda

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Icim rahatladı :) peki cok kilo aldınız mı Çok kilo alıp bebeğin doğumunu riskli hale getirmek istemiyorum çünkü
Bu haftalarda cok kilo alman mümkün degil canim korkma son aylara dogru aliyorsun 5-6 aydan sonra başlıyor kilo alma durumu boyle düşünüp yemekten kesme kendinj doktorun zaten sana zamani geldiğin de soylicek risk durumlarini hamileligin tadini cikar ve bol bol ye benim bile haftama gore 40 gram fazla cok şükür yiyorum bol bol cunku ilk aylarda bulantidan yiyemiyordum

Son düzenleme:

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Bu haftalarda cok kilo alman mümkün degil canim korkma son aylara dogru aliyorsun 5-6 aydan sonra başlıyor kilo alma durumu boyle düşünüp yemekten kesme kendinj doktorun zaten sana zamani geldiğin de soylicek risk durumlarini hamileligin tadini cikar ve bol bol benim bile haftama gore 40 gram fazla cok şükür yiyorum bol bol cunku ilk aylarda bulantidan
Doktorum su an sekerli olan hiçbir şeyi yemememi istedi vücudun biriktirdiğini ve sonradan veremeyecegin kilolar alma dedi. Günde 1 meyve yiyorum. Acıkma hissimden dolayı bazen dozu kaçıyor. O bakımdan bu söylediklerinz içime su serpti teşekkürler :)

Son düzenleme:

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler ve anne adayları. 11. Haftada acıkma hissi yaşayan var mı 🤔 biraz ürküyorum bu konuda
Merhaba bende 11 haftadayim hep açım ama yiyemiyorum zaten şimdiye kadar hep kilo verdim şimdi yavaş yavaş biraz iştah açılmış böyle tiksinmeddn herşeyi yemeği dört gözle bekliyorum tabak tabak yemek yemeyi özledim hele bir açılsın iştahım kilon almayı falan takmıyorum zaten

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar