.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,601 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı .
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elmas🌼timur

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olup dayak yiyen varmi aranizda
kiyamet kopsa keske
Hamile olmasada bir kadın dayak varsa evlilikte önlem alınmalı heleki hamile kadına el kaldıran bir eş olmasın daha iyi eğer böyle bir problemin varsa çözüm yolu ara kuzum şuan durumunu ve ne yaşadığını nasıl bir ortamda olduğunu çok merak ediyorum modum düştü

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Senin kocan engelli mi ? Allahım sinir oldum şimdi
Engellilere hakaret ettin bence :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile olmasada bir kadın dayak varsa evlilikte önlem alınmalı heleki hamile kadına el kaldıran bir eş olmasın daha iyi eğer böyle bir problemin varsa çözüm yolu ara kuzum şuan durumunu ve ne yaşadığını nasıl bir ortamda olduğunu çok merak ediyorum modum düştü
keske evlenmeden once gercek yuzlerini gosterseler

Çünkü sadece aciz zavallı erkeklerin gücü kadınlara ve cocuklara yeter...
aynen oyle

Çünkü sadece aciz zavallı erkeklerin gücü kadınlara ve cocuklara yeter...
aynen oyle
Hayir canim sen dayakmi goruyon?
evet buda yeni yeni cikti

Hamile olup dayak yiyen varmi aranizda
kiyamet kopsa keske
Hamileliği bırak normalde bile vurmaya hakkı yok kim bunlar ya kendilerini ne sanıyorlar karisisin diye herşeyi yapabileceğini sanıyorlar hiçbir kadın sebebi ne olursa olsun dayağı hak etmiyor kesinlikle . Sende izin verme canım susarsan eğer dozu da artar dur durak ta bilmez nede olsa kimseye demiyor diye bida bana dokunursan seni şikayet ederim de sakam yok de kesinlikle izin verme gerekirse şikayetçi ol susma bikere yapan hep yapar unutma

Tüm sayfalar yüklendi.