Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile olmasada bir kadın dayak varsa evlilikte önlem alınmalı heleki hamile kadına el kaldıran bir eş olmasın daha iyi eğer böyle bir problemin varsa çözüm yolu ara kuzum şuan durumunu ve ne yaşadığını nasıl bir ortamda olduğunu çok merak ediyorum modum düştü
Hamile olmasada bir kadın dayak varsa evlilikte önlem alınmalı heleki hamile kadına el kaldıran bir eş olmasın daha iyi eğer böyle bir problemin varsa çözüm yolu ara kuzum şuan durumunu ve ne yaşadığını nasıl bir ortamda olduğunu çok merak ediyorum modum düştü
Hamileliği bırak normalde bile vurmaya hakkı yok kim bunlar ya kendilerini ne sanıyorlar karisisin diye herşeyi yapabileceğini sanıyorlar hiçbir kadın sebebi ne olursa olsun dayağı hak etmiyor kesinlikle . Sende izin verme canım susarsan eğer dozu da artar dur durak ta bilmez nede olsa kimseye demiyor diye bida bana dokunursan seni şikayet ederim de sakam yok de kesinlikle izin verme gerekirse şikayetçi ol susma bikere yapan hep yapar unutma