13+1 parça düştü neler oluyor

• Konbuyu başlatan Zeynepgy
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepgy tarafından oluşturulan 13+1 parça düştü neler oluyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,586 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 13+1 parça düştü neler oluyor
Konbuyu başlatan Zeynepgy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebek hala benimle 😍 ancak risk devam ediyor dedi dr yatirabilirim veya ev de dinlenebilirsiniz dedi, hepinize çok teşekkür ederim, öyle bir duygu ki hayatta korkmanın ne olduğunu öğreniyorum😔
Şükür kuzum hastanede yatıyorsun demi en aİndan doktorların gözlemi altında olman daha iyi ve güvenli olur risk gidene kadar

13+1 tup bebek gebeligim var, bir anda kanama başladı hemen dr gittim iğne yaptılar ancak kanama durmadı, şimdi de kocaman bi parça düştü kan kütlesi gibi merakım şu ki acaba bebeğin eşi mi düştü?

Bebek hala benimle 😍 ancak risk devam ediyor dedi dr yatirabilirim veya ev de dinlenebilirsiniz dedi, hepinize çok teşekkür ederim, öyle bir duygu ki hayatta korkmanın ne olduğunu öğreniyorum😔
Çok şükür canım bol bol dinlen ❤️ Sağlıkla al kucağına 🌸

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Baştan sona okudum güzel haberini alayım diye çok sevindim canım benim. Bol bol dinlen Hiçbirşey yapma egilip kalkma. Uzandıgın zaman ayagını kaldırıp uzan. Bide doktorun fitil yada ilaç vermedi mi.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya kıyamam rabbim korusun bebeğini cnm benim 🤲🏻 dinlen bol bol uzan ve bence risk geçene dek hastanede olman daha iyi olur

zeynepgy

Kayıtlı Üye
rank
Baştan sona okudum güzel haberini alayım diye çok sevindim canım benim. Bol bol dinlen Hiçbirşey yapma egilip kalkma. Uzandıgın zaman ayagını kaldırıp uzan. Bide doktorun fitil yada ilaç vermedi mi.
Progestan 200'e devam günde 3 kere, başka birşey vermedi. Çok çok teşekkür ederim ilginize, artık kalkmadan inşallah sağ sağlim tamamlarım, nasipte varsa tabi...

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Progestan 200'e devam günde 3 kere, başka birşey vermedi. Çok çok teşekkür ederim ilginize, artık kalkmadan inşallah sağ sağlim tamamlarım, nasipte varsa tabi...
Benimde düşük riskim vardı progestan 200 mg kullandım şükür şuan 28 haftalık olduk 🤲 Allahım sag salim bebişini Kucagına almayı nasip etsin inşallah 💜

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Benimde tüp bebek 16.haftada baya kanamam olmştu benmde çok korkmştm pruluton depot yaptrdm progestanıda fazlaşaltırdılar kanamam 2güne durdu plesentam aşağı kaymş o yzden kanamam olmştu çok zor işler çok iyi anlıyorm sizi rabbım hepmzn bebeklerni sağlklca kucağmza almamızı nasp etsn 😊🤲🧿 bende plesentamın yukarı çıkmasını bekliyorum 18.haftalk oldm 24 e kdr çıkar dediler inş. Olur yoksa risk devam edecek sürekli tedrginlk olacak😔 her trlü leke kanamada acilen gidin beklemeym sakın tüp bebekler bi tık daha riskli oluyormş 🤦‍♀️ doktorum böyle demşti. Geçmş olsn yatıp dinlenin sürekli

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
13+1 tup bebek gebeligim var, bir anda kanama başladı hemen dr gittim iğne yaptılar ancak kanama durmadı, şimdi de kocaman bi parça düştü kan kütlesi gibi merakım şu ki acaba bebeğin eşi mi düştü?
Bndedr olmustu cnm ikizlermde kocaman yumrk kadar boyle ciger gibi kan pihtisi düştü ama bebekler iydi bisry olmamstı bazen en buyuk kanamada bile bse olmuyo bir damla bile olmyan kanamayla gdersn bebek ölmüş şahsen ben kocaman parca dustu gttm bebeklerm yasyodu hc kanamasz halsizlkle gttm bebeklermnn kalbi durmustu 16 hftada

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar