13.haftada söylenen cinsiyet değişir mi 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde Emine123 tarafından oluşturulan 13.haftada söylenen cinsiyet değişir mi 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,996 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı 13.haftada söylenen cinsiyet değişir mi 🥰
Konbuyu başlatan Emine123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷
12+5 haftalıkken doktor çıkıntı gözükmüyor kıza benziyor dedi aslında söylemek istemedi biz tahmin etmesini istedik bidahaki kontrolde kesinleşir dedi net konsumadi yani fotografta çıkıntıya benzer bişey gördüm kordon mu bilemedim tabi bu haftalarda söylenen cinsiyette yanılma payı oluyor mu?
Biraz daha bekle canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum 12. Haftadan 16. Haftaya kadar tahmini söylenir 16. Haftadan sonra netleşir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Doktor neye benzettiyse odur kesin tahminleri hep doğru çıkıyor 😂
Bana 2 doktor kız dedi 3 doktor erkek dedi bende heycan la artık dogum bekliyorum ne olacak acaba inşallah kızdır 🤲🤲🤲🤲tabi önce saglıklı sıhatli olsun bi oğlum var gönlümden kız geçiyor inşallah
12+5 haftalıkken doktor çıkıntı gözükmüyor kıza benziyor dedi aslında söylemek istemedi biz tahmin etmesini istedik bidahaki kontrolde kesinleşir dedi net konsumadi yani fotografta çıkıntıya benzer bişey gördüm kordon mu bilemedim tabi bu haftalarda söylenen cinsiyette yanılma payı oluyor mu?
Degişir bn 2 doktor kız 3 doktor erkek doğum bekliyorum gölümden kız

Rukan🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bende şuan 12+6 yım doktorum dün erkek olma ihtimali yüksek ama en net 15.haftada belli olur dedi
12+5 haftalıkken doktor çıkıntı gözükmüyor kıza benziyor dedi aslında söylemek istemedi biz tahmin etmesini istedik bidahaki kontrolde kesinleşir dedi net konsumadi yani fotografta çıkıntıya benzer bişey gördüm kordon mu bilemedim tabi bu haftalarda söylenen cinsiyette yanılma payı oluyor

ma1472002

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba acaba kızmı oldu? erkekmi?

Rabiangnz1

Kayıtlı Üye
rank
Bana 12. Haftada devlet hastanesi kız gibi tahmin ediyorum dedi. 13.haftalikken özele gittiim %80 kız dedi. 14 haftalikken yine devlet hastanesine ama başka bi doktora göründüm çok yüksek ihtimal kız dedi 😀 daha da değişirse ogluşum herseyi pembe kullanmak zorunda kalacak

özlem1935

Kayıtlı Üye
rank
canim bize 12 haftada erkege benziyor dedi doktor sonra 21 haftaya kadar çıkıntı gorunmedi sakladi kendini kiz dediler ayrintili ultrasonda erkek oldugunu ogrendik bekle biraz daha hayitlisi olsun insallah
12+5 haftalıkken doktor çıkıntı gözükmüyor kıza benziyor dedi aslında söylemek istemedi biz tahmin etmesini istedik bidahaki kontrolde kesinleşir dedi net konsumadi yani fotografta çıkıntıya benzer bişey gördüm kordon mu bilemedim tabi bu haftalarda söylenen cinsiyette yanılma

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah bekledigin cinsiyet neyse o nasip olur 🥰bana 22.haftaya kadar kız dediler sonra detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendim kız bekliyordum ama nasip 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.