....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,778 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım benim bu iş birkaç çeyrek bozmakla olmaz şu devirde kirada oturmak oldukça zor kirada oturan arkadaşlar bana katılacaktır eşinin düzenli ve yüksek maaşı olursa rahat edersiniz yoksa kiraydı faturaydı ihtiyaçlardı bebiş gelecek onun ihtiyaçları derken geçin sıkıntısı yaşarsın ve buda ister istemez sizi yıpratır tabiki sadece asgari ücretle geçinen ve bu saydıklarımı yapabilen insanlar var ama oldukça zor bir durum bu oyüzden eşinin şuan bunu göze alamıyor olmasını anlayışla karşıla ve bence sen eşinle konuş ve bu durumu çözmesini çözene kadar annemlerde kalayım onları özledim zaman geçireyim falan de ki döndüğünde yüzüne vurmasın onu terk edip gittiğini bence böylesi daha iyi yuva yıkmak kolay ama kurmak çok zor anlık kararlar verme iyi düşün bebeğini düşün
Cnm şuan zaten oturduğum evde kira ödüyorum Hemde kaynanam evine ..düşün artık minnetli

Tüm sayfalar yüklendi.