....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,778 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Neden hayırdır eşinle mi sıkıntın var anlayışlı mi davranmadi sana
Yok eşimle aram iyi ama 1 haftadır huzurum yok kaynanam zorla altın borç ver diye diretiyor ama.zorla.. bende güvenmiyorum diye vermiyorum evimden çıkın diyor üstümüze çok geliyor eşim de baya sinirlendi zorla aldı benden bı kısmını aram bozuldu bakalım ne olacak kimse araamsin sende beni arama dedim yoruldim çünkü bu muhabbetten gebe halimle ağlamaktan yoruldum

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kaynana terörü işte yukarda açıkladım baya baya sorun var cnm ne yapayım başka çare bulamadım 😌
Anladım kuzum hiç canını sıkma üzülme karnında bebişin var onu düşün ve az evvel bir yorum yazdım altlarda onu dikkate al eşine de şikayette bulunurum anneni babanı hırsız pozisyonuna sokmak istemiyorsan altınlarımı bana geri verirsin de. Altınların sana takıldığına dair fotoğraf video varsa elinde emin ol yaptıkları direkt suç.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ahh be canım kıyamam yaa sana bu halinle bunu nasıl yaparlar ya Allah'ım sabır ☹️☹️ öyle bir hakları yok gidip şikayet edebilirsin bunu bil. Çünkü düğünde takılan takılar geline aittir ve bunu kocası bile olsa alamaz. Eşine de eğer verirsen hakkınızda şikayette bulunacağım altınımı zorla aldılar diye şikayet ederim de emin ol buna hakkın var. Çünkü onlar senin hakkın madem durumları sıkışık altlarındaki arabadan vazgeçsinler senin altınlarına göz koymasınlar. Benim önerim eşine bunu açık ve net bir şekilde söyle o altınlar benim elime gelmezse hakkınızda şikayette bulunacağım de. İnanıyorum ki bu onların gözünü korkutur çünkü yaptıkları suç!
Ya yok söz yapacaz 6 ay sonra diyorlar ama.bende ne yapacam evden ayrılmak en iyisi dedim aldım valizimi anneme geldim.. guvensem veririm onlarda sıkıntı yasamasin ama onlar konforunu bozmuyor işte

Asel minanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok eşimle aram iyi ama 1 haftadır huzurum yok kaynanam zorla altın borç ver diye diretiyor ama.zorla.. bende güvenmiyorum diye vermiyorum evimden çıkın diyor üstümüze çok geliyor eşim de baya sinirlendi zorla aldı benden bı kısmını aram bozuldu bakalım ne olacak kimse araamsin sende beni arama dedim yoruldim çünkü bu muhabbetten gebe halimle ağlamaktan yoruldum
Senin şuan sakin kalman lazım stres yapmamn lazım bak yeni hamilesin ve Allah korusun bebeğine bişey yaparsın sakjn git annenin evine otur ye iç sakın öyle şeyleri düşünme sadece Allah'a havale et gerisini Allah'a bırak

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Senin şuan sakin kalman lazım stres yapmamn lazım bak yeni hamilesin ve Allah korusun bebeğine bişey yaparsın sakjn git annenin evine otur ye iç sakın öyle şeyleri düşünme sadece Allah'a havale et gerisini Allah'a bırak
Zaten karnımdaki bebeğime üzülüyorum cnm .. onu dusunseler bana böyle davranmazlar.. Allah'a havale ediyorum onları

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Hamile halimle evden ayrıldım bı haftadır huzurum yok ☹️☹️
Canım kimsenin evliliği dört dörtlük değil kimin ne yaşadığını anlattığı kadar bilebiliriz fakat şunu bil ki hiçkimse anne babasını seçemiyor ve aile atılmaz senin annen baban zorda olsaydı ve isteseydi vermezmiydin bu taraftan baktın mı konuya? Eşimle aram iyi demişsin bir evlilikte şiddet aldatma vs gibi büyük sorunlar yok ise herşey halledilir evini terk etmekle bence yanlış yapmışsın 4 bilezik kolunda olsaydı ama eşin kötü bir insan olsaydı mutlu olurmuydun eşinin ailesiyle arana mesafe koyarsan hiçkimse senin huzurunu bozamaz sen müsaade etmediğin sürece bende çok şey yaşadım eşimin ailesiyle halada yaşıyorum kaynanamdan küfür hakaret içerikli sözler duydum eşim bana ait olan araba paramı bana sormadan konuşmadığım kız kardeşine vermişti post açmıştım evet çok fazla sinirlenmiştim ve ailemin evinde tatildeydik ozaman öğrenmiştim sen git ben gelmiyorum demedim birkaç gün surat yaptım laf soktum o kadar ama hala bacısı parayı vermedi 50 bin 100 binlik bir rakamda değil yinede konusunu bile açmıyorum artık bana bakıyor eksiklerimi karşılıyor saygıyı sadakati ve sevgiyi biliyorsa gerisi boş yanii diyeceğim o ki bence evi terk etmekle yanlış yapmışsın ailenin evine keşke evi terk ettim diyerek değilde eşine ben çok bunaldım biraz ailemin yanında olmak istiyorum deseydin eşin için şuan altın için onun ailesi için terk etmiş moduna soktun bence kendini umarım herşey yoluna girer fevri kararlar almak sana zarar getirir bence daha sakin ve bebeğinide düşünerek olgun davranmalısın eşini sevip değer veriyorsan ailesine gözünü kulağını kapatmalısın eşinin ailesi sorunluysa bırak eşin ilgilensin sen araya girme eşinle başkaları için aranı bozmamalısın bence doğru olan bu 🤷‍♀️

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım kimsenin evliliği dört dörtlük değil kimin ne yaşadığını anlattığı kadar bilebiliriz fakat şunu bil ki hiçkimse anne babasını seçemiyor ve aile atılmaz senin annen baban zorda olsaydı ve isteseydi vermezmiydin bu taraftan baktın mı konuya? Eşimle aram iyi demişsin bir evlilikte şiddet aldatma vs gibi büyük sorunlar yok ise herşey halledilir evini terk etmekle bence yanlış yapmışsın 4 bilezik kolunda olsaydı ama eşin kötü bir insan olsaydı mutlu olurmuydun eşinin ailesiyle arana mesafe koyarsan hiçkimse senin huzurunu bozamaz sen müsaade etmediğin sürece bende çok şey yaşadım eşimin ailesiyle halada yaşıyorum kaynanamdan küfür hakaret içerikli sözler duydum eşim bana ait olan araba paramı bana sormadan konuşmadığım kız kardeşine vermişti post açmıştım evet çok fazla sinirlenmiştim ve ailemin evinde tatildeydik ozaman öğrenmiştim sen git ben gelmiyorum demedim birkaç gün surat yaptım laf soktum o kadar ama hala bacısı parayı vermedi 50 bin 100 binlik bir rakamda değil yinede konusunu bile açmıyorum artık bana bakıyor eksiklerimi karşılıyor saygıyı sadakati ve sevgiyi biliyorsa gerisi boş yanii diyeceğim o ki bence evi terk etmekle yanlış yapmışsın ailenin evine keşke evi terk ettim diyerek değilde eşine ben çok bunaldım biraz ailemin yanında olmak istiyorum deseydin eşin için şuan altın için onun ailesi için terk etmiş moduna soktun bence kendini umarım herşey yoluna girer fevri kararlar almak sana zarar getirir bence daha sakin ve bebeğinide düşünerek olgun davranmalısın eşini sevip değer veriyorsan ailesine gözünü kulağını kapatmalısın eşinin ailesi sorunluysa bırak eşin ilgilensin sen araya girme eşinle başkaları için aranı bozmamalısın bence doğru olan bu 🤷‍♀️
🤝👏👏👏🥰

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Doğru diyorsun hoş diyorsun da cnm gebe olduğumu bildiği halde evden çıkariyor bu kış ortasında vicdanli insan olsa bunları yapmaz zerre güvenim yok zamanında bana verdiği sözleri tutmayan insandan veridgin söz tutmasını beklemem

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ya yok söz yapacaz 6 ay sonra diyorlar ama.bende ne yapacam evden ayrılmak en iyisi dedim aldım valizimi anneme geldim.. guvensem veririm onlarda sıkıntı yasamasin ama onlar konforunu bozmuyor işte
Sözle yürümez bu iş elde resmi bir belge olmalı kimse kusura bakmayacak bu konuda fena kıl bir insanım altın para pul için yuva yıkılır mı gerekirse yıkılır niye eğer sen birşeyi istemiyorsan ve senin kararların saygı görmüyorsa bu her konuda geçerli olur ben buna inanıyorum. Senin altınların olmasa ne halt yiyeceklerdi acaba bu nasıl bir çingenelik ya!? O altınlar senin güvencen kimseye minnet etme. Dediğim gibi eşine söyle bu altınlar benim ve ben vermek istemiyorum bu konuda benim lafımı çiğner verirsen ne sana hakkımı helal ederim nede o altınları ailene yediririm de. Bak bu konuda bana güven altınlar senin hakkın elinden almak gibi bir hakları yok şikayet edebilirsin bu bir suç kendini ezdirme. Ben bunu para pul altın olarak görmüyorum burada senin kararlarına saygısızlık var buna kızıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.