....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,778 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
4 bilezik aldı benden o zaten ailesi e verse Bosanacam.. şuana kadar beni zorlamadi ailesi zor durumdaymis annesi ağlıyor valla vereecm diyor..altlarındaki arabaya kiyip satmıyor ama.. kavgalı çıktım evden annemlere gidiyorum başka ildeler .. diğerlerini aldım ama 4 bilezik gitti . Ben asla hakkımı helal etmem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saol cnm inşallah ☹️

Saol cnm inşallah ☹️
Bak guLUM Altin para için evinin hUzurunu BOzma herşey alınır altının olupta huzurun olmassa napacan sen o altinlari altınlar alınır huzur alınmaz gülüm ben 3 aylık gelinken kolumdaki bütün bilezikleri kayinpederim aldı götürdü 11 senedir hiç konuşmadım istemedim ben onlardan değil eşimden isterim eşimden istiyorum kırmadan incitmeden eşimi ben biliyorum zamanı gelince herşey olur hiç üzülme gülüm dediğim gibi eltin para pul için huzurunu bozma 🤗

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bence olay paradan kaynaklı olmuş ama o duruma gelene kadar ne yaşanmış bilemeyiz bazen insanlarda birikiyor nerede nasıl patlatilacak bilemiyoruz bende evleneli 11 sene olacak benimde koynum para doluydu düğün günü gözüm onu görmedi yakamdan bir çantaya koydum inanın kimin cantasiydi onuda bilmiyodum düğün sonrası bana gelen 3 çeyrek 300₺ para ben şoklar dayım ama eşim önceden anlaşmış abisi parayı harcamış düğün için eşim demiş borçlu kalmak istemiyorum düğünde olanı topla borcunu al gerisini ver diye iyi ki de öyle yapmış ama şu var eşimin abisi hastalanmış kendisi 15sene önce abisine 10 milyar vermiş geri gelmemiş biraz uzun olacak kusura bakmayın kızlar eşim o parayı almamış asla hastalık geçirdi alamam der hep bana ama şu var en ufak kavgada bazılarınız bilir erken doğum sebebim kaynimin darp etmesiydi işte o kaynım en ufak kavgada hep eşime senin dugununu ben yaptım der paramı ver şerefsiz diye eşime hep hakaret eder bir gün yine olaylar oldu dedim ki sen açlıktan hastalıktan geberirken memet sana baktı dugundeki paraları aldınız derdiniz bitmedi mi ben bu lafı dedim diye guzellllll bir dayak yedim eşimden ama olsun sonra ne oldu abisiyle kötü oldu döndü bana taaaa 8 sene önce yapılan haksızlık için eşim özür diledi şimdi ise araba aldı gidene üzülüyoruz ama inanın değmiyor demem o ki evlendim 3 çeyrek ve 300₺ ile yola çıktık şimdi ise evimiz arabamız çiğköfte dükkanımız iki tane motorumuz tabi en önemlisi dolu dolu huzurumuz var değmedi degmezdide aslında giden paralar olsun keşke bu durumlar yasanmasa ama bilirsiniz ki bir evde huzur yoksa ne koldaki bileziğin ne de koyundaki paranın tadı yoktur ne olur bazı şeyleri çözmeyi bilelim ayrılmak kolay ama araya da soğukluk girdiğinde huzursuzluk olduğunda kolay kolay düzelmiyor başınızı agrittim hakkınızı helal edin hayırlı geceler 😘♥️😘♥️
Ya böyle düşüncesiz insna çok canım ahh ahh elimde olsa bu tarz insanlari dünyadan yok etsem ☹️

Üzme kendini canım düzelir inşaallah herşey
İnslaalh kuzum 🤲

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bak guLUM Altin para için evinin hUzurunu BOzma herşey alınır altının olupta huzurun olmassa napacan sen o altinlari altınlar alınır huzur alınmaz gülüm ben 3 aylık gelinken kolumdaki bütün bilezikleri kayinpederim aldı götürdü 11 senedir hiç konuşmadım istemedim ben onlardan değil eşimden isterim eşimden istiyorum kırmadan incitmeden eşimi ben biliyorum zamanı gelince herşey olur hiç üzülme gülüm dediğim gibi eltin para pul için huzurunu bozma 🤗
Yİne hakkını helal etme o senin bilecegin bişey ama dediğim gibi altın için huzurunu bozma deymez cunki

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm para pul için bozmuyorum onlar insanliktan anlayan kiisler değil.. biz zaten 3 sene kredi odeyecez.. onların arabası var babası emekli olabilir ikramiye alabilir .. biz bebek bekliyoruz yani öyle kolay değil geçim ben ev Alaçam yeri geldiginde bu altınla kiradayim o evini kiraya verdi.. vermiyorum diye hemen çık diyor kış ortasinda gebe kadına.. vermiyorum diye ağzına geleni saymaya hakkı yok ki ama

Cnm keşke herkes kayınvaliden gibi olsa .. benimki sözünde durmaz biliyorum yoksa borç vermezmiydim güven yok onlara karşı .. saol cnm dua et 🤲

Ya böyle düşüncesiz insna çok canım ahh ahh elimde olsa bu tarz insanlari dünyadan yok etsem ☹️
Ederim kuzum sen üzülme rabbim gönlünden geçen ne varsa kabul etsin hamilelerin duası kabul olur derler sende bol bol dua et kuşum.allah yardımcın olsun 🤲❣️

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
4 bilezik aldı benden o zaten ailesi e verse Bosanacam.. şuana kadar beni zorlamadi ailesi zor durumdaymis annesi ağlıyor valla vereecm diyor..altlarındaki arabaya kiyip satmıyor ama.. kavgalı çıktım evden annemlere gidiyorum başka ildeler .. diğerlerini aldım ama 4 bilezik gitti . Ben asla hakkımı helal etmem

Saol cnm inşallah ☹️

Saol cnm inşallah ☹️
Ahh be canım kıyamam yaa sana bu halinle bunu nasıl yaparlar ya Allah'ım sabır ☹️☹️ öyle bir hakları yok gidip şikayet edebilirsin bunu bil. Çünkü düğünde takılan takılar geline aittir ve bunu kocası bile olsa alamaz. Eşine de eğer verirsen hakkınızda şikayette bulunacağım altınımı zorla aldılar diye şikayet ederim de emin ol buna hakkın var. Çünkü onlar senin hakkın madem durumları sıkışık altlarındaki arabadan vazgeçsinler senin altınlarına göz koymasınlar. Benim önerim eşine bunu açık ve net bir şekilde söyle o altınlar benim elime gelmezse hakkınızda şikayette bulunacağım de. İnanıyorum ki bu onların gözünü korkutur çünkü yaptıkları suç!

Tüm sayfalar yüklendi.