Dugunumuzde 40 adet ceyrek altin 10 yarim 5 bilezik takildi birde dugune gelen misafirlerden gelen paralar vardi bi sorun o kadar para pul noldu benimde haberim yok sanki bi ruyadaymisim

esimin dugun borclarini odeyemedikce bozdurduk guya birde evin tek oglu hersey gitti bir tek alyansim kaldi dugunden,eskiden cok kiziyordum esimin aileine ama simdi oyle degilim bana nasil anne baba olunmazi ogrettiler evladina nasil sahip cikilmazi ogrettiler ona gore degerleri var yanimda,kayinvalide cekinir benden,el gibi giderim el gibi gelirim evlerinden.10 yillik evliyim daha bir kez evini supurmuslugum bile yoktur misafir gibi davrandilar bende kendimi hep misafir gibi gordum oyle davrandim.esimin dugun borclari bitti ogrenim kredisinide odedik bitti sonra ne mi oldu evde aldik arabada aldik kayinbabam sagolsun ev icin 100 lira bile cikarip vermedi iyikide vermedi kendide isteyemez.Arkadasim sende eger para disinda esinle bi sorununuz yoksa evini barkini birakma sahip cik para icin gitti dedirtme kendine,inan bak ben ne borclar odemis biri olarak konusuyorum borc odeniyor esim agzini acinca aslan babam derdi inanki o da gordu yine sever sayar ama arkamda kimse yok iyiki okumus bi memur olabilmisim yoksa bunlar beni acimdan öldururmus der