....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,785 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Hepsi aynı mı olur ya.. eşim benden normalde zorla almaz .. o kadar sıkıştırdilar ki oda gidip kendi aldı şuan onda daha vermemis ben annemlere geldim .. verirse onun salakligi inan geri gelmez o altınlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm mesele sadece altın değil kaynanam sözünde duran biri değil .. altınları sonra yapmaz evlendiğinde bı bileziğim.eksik yaptı.. çoğu konuda herşey eksik ailem bile ona guvemiyor .. borç vermedim diye bana etmediği söz.kalmadi .. insanlıktan anlayan biri değil
Vallah cnm eşimle bi derdim yok cook şükür sıkmıyorum bile artik onun için huzurumdan olamam artik evimi ayirdimyeter bana tabiki zoruna gidiyo amma cook şükür mizan var terazi var hesap var Allah var inş Almaz diyorum artik daa mahşer günü hesabı geliren güzelrabbimden

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İstemez olurlar mı istediler neymiş erkek evine gidermiş altın vs dediler bende dedim ben evlendim kimin katkısı oldu bu düğüne ev almama eşya borçlarına diye hiç biriniz yardım ettiniz mi elinizi cebinize soktunuz mu dedim de şimdi gelmiş benim yaptığım düğünden para istiyorsunuz diye eşimde bağırıp çağırdı orda herkese. Sözde dedim tarlaları var 5 6 tane satıp düğün yaparız şunu bunu yaparız borç bırakmayız dediniz ama bir şey yaptığınız yok diye sağolsun benim babam yardım etti bize 2 3 kez şuanda yine olsa yine vermem valla altınlarımı kimseye eşim vermeye kalksa inada karşı çıkarım ilk onlar oğlum evlenmiş gelin gelmiş çocuk olacak diye biraz düşünceli olsunlar. Ben ilk defa sözünde durmayan insanlar gördüm resmen eşimde o yüzden kızgın babasına filan başta her şeye yardım etcem deyip 8 ay oldu nerdeyse hiç bir şeye yardım etmemesine haklids o yüzden bir şey isteyemiyorlsr bizden artık. Aramız iyi tabiki ama söz konusu artık para açılmıyor açilamazda
Yani cnm sürekli sen ve eşin destek olmuşsunuz birbirinize hakları yok.. benimde eşim kaç sene abisine çalıştı.. şimdiden babası yardım etti ama eşimde 3 sene her ay bı miktar kredi ödeyecek .. yani anlayacagin bize rahat yok onlardan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yani cnm sürekli sen ve eşin destek olmuşsunuz birbirinize hakları yok.. benimde eşim kaç sene abisine çalıştı.. şimdiden babası yardım etti ama eşimde 3 sene her ay bı miktar kredi ödeyecek .. yani anlayacagin bize rahat yok onlardan
Bizim durumda öyle güzelim kredi bir yandan ben zaten şuan çalışamıyorum hamilelikten karşı tarafın anlayışlı olması lazım yeni evlenmiş, borçlu Yada yeni çocuğu olacak kişiden benim bildiğim para istenmez ya sen aile olarak ona katkıda bulunmak lazım bı de diyorsun eşimin ailesinin arabasi vs var diye ne diyim Allah'ım herkese düşünceli olmayı nasip etsin.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bizim durumda öyle güzelim kredi bir yandan ben zaten şuan çalışamıyorum hamilelikten karşı tarafın anlayışlı olması lazım yeni evlenmiş, borçlu Yada yeni çocuğu olacak kişiden benim bildiğim para istenmez ya sen aile olarak ona katkıda bulunmak lazım bı de diyorsun eşimin ailesinin arabasi vs var diye ne diyim Allah'ım herkese düşünceli olmayı nasip etsin.
Amin nnnnn cnm 🤲

Dilsin

Kayıtlı Üye
rank
Dugunumuzde 40 adet ceyrek altin 10 yarim 5 bilezik takildi birde dugune gelen misafirlerden gelen paralar vardi bi sorun o kadar para pul noldu benimde haberim yok sanki bi ruyadaymisim🤷‍♀️ esimin dugun borclarini odeyemedikce bozdurduk guya birde evin tek oglu hersey gitti bir tek alyansim kaldi dugunden,eskiden cok kiziyordum esimin aileine ama simdi oyle degilim bana nasil anne baba olunmazi ogrettiler evladina nasil sahip cikilmazi ogrettiler ona gore degerleri var yanimda,kayinvalide cekinir benden,el gibi giderim el gibi gelirim evlerinden.10 yillik evliyim daha bir kez evini supurmuslugum bile yoktur misafir gibi davrandilar bende kendimi hep misafir gibi gordum oyle davrandim.esimin dugun borclari bitti ogrenim kredisinide odedik bitti sonra ne mi oldu evde aldik arabada aldik kayinbabam sagolsun ev icin 100 lira bile cikarip vermedi iyikide vermedi kendide isteyemez.Arkadasim sende eger para disinda esinle bi sorununuz yoksa evini barkini birakma sahip cik para icin gitti dedirtme kendine,inan bak ben ne borclar odemis biri olarak konusuyorum borc odeniyor esim agzini acinca aslan babam derdi inanki o da gordu yine sever sayar ama arkamda kimse yok iyiki okumus bi memur olabilmisim yoksa bunlar beni acimdan öldururmus der
Esiniz o aile sayesinde saglikla buyuyup memur oldu kimbilir ne gucluklerle okutuldu benimde esim de memur bizde de dugunumuzu kendimiz yaptik kayinvalidem temizlige giderek okutmus cocucuklarini her zaman esime soylerim annenlerin eksiklerini tamamla diye 10 yillik evliyim ilk cok kotu evlerde oturdum ama simdi evimizde var arabamizda mal mulk saglik olduktan sonra oyle boyle aliniyo ama bunlar icin huzur bozmaya degmez

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İstemez olurlar mı istediler neymiş erkek evine gidermiş altın vs dediler bende dedim ben evlendim kimin katkısı oldu bu düğüne ev almama eşya borçlarına diye hiç biriniz yardım ettiniz mi elinizi cebinize soktunuz mu dedim de şimdi gelmiş benim yaptığım düğünden para istiyorsunuz diye eşimde bağırıp çağırdı orda herkese. Sözde dedim tarlaları var 5 6 tane satıp düğün yaparız şunu bunu yaparız borç bırakmayız dediniz ama bir şey yaptığınız yok diye sağolsun benim babam yardım etti bize 2 3 kez şuanda yine olsa yine vermem valla altınlarımı kimseye eşim vermeye kalksa inada karşı çıkarım ilk onlar oğlum evlenmiş gelin gelmiş çocuk olacak diye biraz düşünceli olsunlar. Ben ilk defa sözünde durmayan insanlar gördüm resmen eşimde o yüzden kızgın babasına filan başta her şeye yardım etcem deyip 8 ay oldu nerdeyse hiç bir şeye yardım etmemesine haklids o yüzden bir şey isteyemiyorlsr bizden artık. Aramız iyi tabiki ama söz konusu artık para açılmıyor açilamazda

İnan hepsi aynı kuzum tabi istisnai durumlar hariç benim eşimin ailesi de göz koydu düğünden gelen altınlara eşim sağolsun ben konuşmadan düğünü siz mi yaptınız da parayı ben sizinle bolusecem dedi ki doğruda biz evlendik eşimle nikâhla normal aradan 2 ay gceti öyle düğün yaptık onuda kendimiz çalışarak yaptık düşün sonra herkes düğün parasından hak istedi ama tabiki eşim herkesin ağzının payını verdi. Ben bu yaşıma kadar kendi ailemden böyle bir şey görmediğim için düğün yerinde bile tuhaf olmuştum açıkçası 🤦🏻‍♀️
bak bunları birebir yaşadım bende bu konuda hiç iyi niyetli olamıycam iyi yapmışsın cnm bende zamanında ihtiyacımız var dediler diye verdim kötü ben oldum 4 senedir o borç geri gelmedi torunu dogdu Allah rızası için takıyı geçtim insan bi patik örmez mi tek torununa oda yok bugün bi kere verirsin ardı arkası gelmez vermeyince de kendi evlatlarına güçleri yetmiyor diye sana saldırırlar sen kötü olursun

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Seninki olmuş

bak bunları birebir yaşadım bende bu konuda hiç iyi niyetli olamıycam iyi yapmışsın cnm bende zamanında ihtiyacımız var dediler diye verdim kötü ben oldum 4 senedir o borç geri gelmedi torunu dogdu Allah rızası için takıyı geçtim insan bi patik örmez mi tek torununa oda yok bugün bi kere verirsin ardı arkası gelmez vermeyince de kendi evlatlarına güçleri yetmiyor diye sana saldırırlar sen kötü olursun
Aynen öyle canim valla haklısın bizde borç isteseler yine iyi komple düğünde gelen takının yarısını istediler sanki bir şeye katkıda bulunmuslar gibi 1 2 hafta trip attılar ki bende attım hem yardım etmiyorlar hem para istiyorlar diye şuan iyiler ama söz konusu para olunca millet değişiyor anlamıyorum 🤦🏻‍♀️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canim valla haklısın bizde borç isteseler yine iyi komple düğünde gelen takının yarısını istediler sanki bir şeye katkıda bulunmuslar gibi 1 2 hafta trip attılar ki bende attım hem yardım etmiyorlar hem para istiyorlar diye şuan iyiler ama söz konusu para olunca millet değişiyor anlamıyorum 🤦🏻‍♀️
Adı borç Oda o altınları BİLe eşim bankadan çektiği kredi ile aldı ödüyor altın yok ama kredisi devam ediyo ben üstüne hediye gelenleri de verdim 🙈

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Vallah cnm eşimle bi derdim yok cook şükür sıkmıyorum bile artik onun için huzurumdan olamam artik evimi ayirdimyeter bana tabiki zoruna gidiyo amma cook şükür mizan var terazi var hesap var Allah var inş Almaz diyorum artik daa mahşer günü hesabı geliren güzelrabbimden
Cnm derdim para değil o insanlara güvenmiyorum sanki çok yardımı dokunmuş gibi halen borç istiyor bizden .. arabaları var eşi emeklilik durumu var onlar niye kendilerinden feragat etmiyor ki.. benle eşimde atanamadik ki atansaydik derdimiz olmazdı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Adı borç Oda o altınları BİLe eşim bankadan çektiği kredi ile aldı ödüyor altın yok ama kredisi devam ediyo ben üstüne hediye gelenleri de verdim 🙈
Valla güzelim kimse kusura bakmasın da bu devirde kimse babasının hayrına çalışmıyor herkes ev geçindirme derdinde o yüzden bu ben olayım başkası olsun birinden borç istemek mantıksız geliyor bana

Tüm sayfalar yüklendi.