....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,785 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Altinlari aldilar diye ev mi terk edilir ya :/
Belki de konuyu tam anlamadim ama belli ki maddiyat sebepli işler karismis.
Ama belki eşin de ailesine yardim etmek zorunda kaldi, cok ısrar ettiler mecburen dayanamadi verdi. Konuşursun açıkça, veriyoruz ama borç bilin, çocuğum anaokula gitmeden hepsini isteriz dersin. Yada ne bileyim bu borcun adını tarihini koyarsiniz. Insan sevdiğinden, evinden böyle ayrilabilir mi, ne değişik 🤔

K

Kıdemli Anne

Guest
Ben dogrulari yazdim 10 yil once esimin 70 milyar digin borcu+10 milyar ogrenim kredisi borcunu odedik bir allahin kulu yardim etmedi hatta sormadi bile,ne kavgalar ettik ne laflar saydim universite ogrencisiydim evlendigimde,parasizliktan borctan donem harclarimi babam oderdi ama ne oldu hepsi odendi bitti ben kendi cocuklarima ozellikle ogullarima boyle ana baba olmicam onlar bana nasil olunmamasi gerektigini ogrettiler sagolsunlar küs degilim kotude degilim sadece ben onlara elim onlar bana el,borcumuz coktu ama baktimki esim cok iyi bi adam inanki borcta gozume gorunmez oldu ailesinide umursamamaya basladim ilk baslarda cok uzerine gttim sahipsiz gibisin falan dedim esim cok agirbaslidir efendidir sakin bi sekilde bana dediki askim babam arkamda durmuyor yardimci olmuyorsa benim sucum gunahim ne verse yapsa ben almaz miyim yok mu derim dedi gozlerime bakti o an bana dank etti adam hakliydi.Simdi evimde var arabamda var cok sukur paramizda var kocan iyiyse birak giden 4 bilezik olsun evinde huzurun varsa gorme.bak benim kayinbabam ev yaptiriyordu paraya sıkışmısti esime laf vurdurup duruyordu para isteyemiyordu ama bekliyordu esimde ben kizarim diye veririm diyemiyordu kayinbabaya dedimki ben size 5 tane tam altin veririm evi kiraya verince odersiniz hemen atladi sagol kizim dedi sonra esim tek kaldigimkzda bana dediki neden yaptin bunu babam bize hicbisey yapmadi dedi senin icin dedim esim o kadar iyiydiki sirf onun hatrina verdim

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Verme sende keşke altınlarıni da alıp gitmiş olsan benimde düğünde takılan altinlarimi almışlar benden habersiz eşimin ödemesi varmış nakit para yokmuş bana mehir kesilen altınları benim haberim olmadan rızam olmadan almışlardı eşimin bilgisi varmış benim haberim yoktu satmışlar ve satmadan da içinden altın pay yapmış lar haram zıkkım olsun eşim aradan uzun bı sure sonra bana aldı ama işlenmemiş altın tabaka gibi ama gitti tabi bilerzikler kunyeler setler falan verme canım inşallah evden ayrılırken yanına almissindir
Bende ayrıldım 1 sene olmadi eşimin amcasi altınlarımı aldı 1 ay sonra verecem dedi 6 sene oldu ağzıma geleni dedim ama gene. Vermiyor bende eşime dedim o zaman arabanı sat ayrilacamöylede yaptık eşya aldıkkiraya çıktık şimdi 100 milyarlık altınlarım gitti gitti vermiyo ama mahşer var hakkımı ölsem helal etmiyorum 1 lirasini

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur kuzum insan evlendiği kişiyi seçiyor ama aileyi secemiyor.
Bundan sonra huzur bulursun inslaah herkes aklını başına alır da
Aynen eşim iyi annesi sıkıntılı maddiyatta.. amin kuzum İnslah Allah razı olsun 😘😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canimsin problem her ne ise umarım tez zaman da çözülür
Amin saol cnm benim 🤲

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Bencede canım sırf altın için evini keşke terketmeseydin hi tavrını eşine ailesine koysaydın ama keşke evini terketmeseydin altın dışında tabi başka sorunun yoksa keşkee ditmeseydi bebeğini dusun yuvani yikma

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende ayrıldım 1 sene olmadi eşimin amcasi altınlarımı aldı 1 ay sonra verecem dedi 6 sene oldu ağzıma geleni dedim ama gene. Vermiyor bende eşime dedim o zaman arabanı sat ayrilacamöylede yaptık eşya aldıkkiraya çıktık şimdi 100 milyarlık altınlarım gitti gitti vermiyo ama mahşer var hakkımı ölsem helal etmiyorum 1 lirasini
Hepsi aynı mı olur ya.. eşim benden normalde zorla almaz .. o kadar sıkıştırdilar ki oda gidip kendi aldı şuan onda daha vermemis ben annemlere geldim .. verirse onun salakligi inan geri gelmez o altınlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bencede canım sırf altın için evini keşke terketmeseydin hi tavrını eşine ailesine koysaydın ama keşke evini terketmeseydin altın dışında tabi başka sorunun yoksa keşkee ditmeseydi bebeğini dusun yuvani yikma
Cnm mesele sadece altın değil kaynanam sözünde duran biri değil .. altınları sonra yapmaz evlendiğinde bı bileziğim.eksik yaptı.. çoğu konuda herşey eksik ailem bile ona guvemiyor .. borç vermedim diye bana etmediği söz.kalmadi .. insanlıktan anlayan biri değil

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hepsi aynı mı olur ya.. eşim benden normalde zorla almaz .. o kadar sıkıştırdilar ki oda gidip kendi aldı şuan onda daha vermemis ben annemlere geldim .. verirse onun salakligi inan geri gelmez o altınlar
İnan hepsi aynı kuzum tabi istisnai durumlar hariç benim eşimin ailesi de göz koydu düğünden gelen altınlara eşim sağolsun ben konuşmadan düğünü siz mi yaptınız da parayı ben sizinle bolusecem dedi ki doğruda biz evlendik eşimle nikâhla normal aradan 2 ay gceti öyle düğün yaptık onuda kendimiz çalışarak yaptık düşün sonra herkes düğün parasından hak istedi ama tabiki eşim herkesin ağzının payını verdi. Ben bu yaşıma kadar kendi ailemden böyle bir şey görmediğim için düğün yerinde bile tuhaf olmuştum açıkçası 🤦🏻‍♀️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnan hepsi aynı kuzum tabi istisnai durumlar hariç benim eşimin ailesi de göz koydu düğünden gelen altınlara eşim sağolsun ben konuşmadan düğünü siz mi yaptınız da parayı ben sizinle bolusecem dedi ki doğruda biz evlendik eşimle nikâhla normal aradan 2 ay gceti öyle düğün yaptık onuda kendimiz çalışarak yaptık düşün sonra herkes düğün parasından hak istedi ama tabiki eşim herkesin ağzının payını verdi. Ben bu yaşıma kadar kendi ailemden böyle bir şey görmediğim için düğün yerinde bile tuhaf olmuştum açıkçası 🤦🏻‍♀️
Çok tuhaf insanlar var cnm ya .. peki altiarina istediler mi senden

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok tuhaf insanlar var cnm ya .. peki altiarina istediler mi senden
İstemez olurlar mı istediler neymiş erkek evine gidermiş altın vs dediler bende dedim ben evlendim kimin katkısı oldu bu düğüne ev almama eşya borçlarına diye hiç biriniz yardım ettiniz mi elinizi cebinize soktunuz mu dedim de şimdi gelmiş benim yaptığım düğünden para istiyorsunuz diye eşimde bağırıp çağırdı orda herkese. Sözde dedim tarlaları var 5 6 tane satıp düğün yaparız şunu bunu yaparız borç bırakmayız dediniz ama bir şey yaptığınız yok diye sağolsun benim babam yardım etti bize 2 3 kez şuanda yine olsa yine vermem valla altınlarımı kimseye eşim vermeye kalksa inada karşı çıkarım ilk onlar oğlum evlenmiş gelin gelmiş çocuk olacak diye biraz düşünceli olsunlar. Ben ilk defa sözünde durmayan insanlar gördüm resmen eşimde o yüzden kızgın babasına filan başta her şeye yardım etcem deyip 8 ay oldu nerdeyse hiç bir şeye yardım etmemesine haklids o yüzden bir şey isteyemiyorlsr bizden artık. Aramız iyi tabiki ama söz konusu artık para açılmıyor açilamazda

Tüm sayfalar yüklendi.