....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,785 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
4 bilezik aldı benden o zaten ailesi e verse Bosanacam.. şuana kadar beni zorlamadi ailesi zor durumdaymis annesi ağlıyor valla vereecm diyor..altlarındaki arabaya kiyip satmıyor ama.. kavgalı çıktım evden annemlere gidiyorum başka ildeler .. diğerlerini aldım ama 4 bilezik gitti . Ben asla hakkımı helal etmem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saol cnm inşallah ☹️

Saol cnm inşallah ☹️
Canım bebeğini düşün stres yapma. Çocuk sende ve haklı olan sensin kocan mecbur gelecek özür dilemeye

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sorunun her neyse herşey yoluna girer inşallah canım 😔
Saol cnm inşallah ☹️

Biraz ayrı kalmak iyi gelir sakinleşirsiniz üzülme ama bebek hisseder cnm
Bebeğim mahv oldu ağlaya ağlaya bı hal oldum cnm

O s
Canımsın yoldasin kış günü dikkat et kendine üzme kendini inşallah herşey hallolur
İnslah cnm dua edin 😌

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah cnm başkaları gelip huzur bozuyor ..niye inanlar bu kadae kötü anlamadım ki.. bebeğime üzülüyorum sadece
Yaptıkları kimsenin yanına kalmaz canım merak etme ama şuan bebeğin için dik dur üzülme oda hisseder annesi her şey tez zamanda gönlünce olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cümlemizden kuzum sen şimdi dikkat et olur mu gideceğin yere varınca sağ salim geldim de 😘
TM.cnm benim içimi dokebildigim.tanimadigm sizler ama en iyi dileklerde bulunan siz Allah razı olsun sizlerden.. haber veririm.insalah cnm 😘

O
Canım bebeğini düşün stres yapma. Çocuk sende ve haklı olan sensin kocan mecbur gelecek özür dilemeye
O zaten mecburen veriyor adamı sıkıştırıp duruyorlar onlar huzur bozuyor bırakmadılar peşimizi kaç gündür ikimize gına getirdiler en son dayanamadi aldı benden zorla .. ama pişman olacak

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
4 bilezik aldı benden o zaten ailesi e verse Bosanacam.. şuana kadar beni zorlamadi ailesi zor durumdaymis annesi ağlıyor valla vereecm diyor..altlarındaki arabaya kiyip satmıyor ama.. kavgalı çıktım evden annemlere gidiyorum başka ildeler .. diğerlerini aldım ama 4 bilezik gitti . Ben asla hakkımı helal etmem

Saol cnm inşallah ☹️

Saol cnm inşallah ☹️
Cnm ya Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer. Çocuğun varmı peki onlarıda mı aldın yanına

Tüm sayfalar yüklendi.