....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,785 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
TM.cnm benim içimi dokebildigim.tanimadigm sizler ama en iyi dileklerde bulunan siz Allah razı olsun sizlerden.. haber veririm.insalah cnm 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O
O zaten mecburen veriyor adamı sıkıştırıp duruyorlar onlar huzur bozuyor bırakmadılar peşimizi kaç gündür ikimize gına getirdiler en son dayanamadi aldı benden zorla .. ama pişman olacak
Allah yardımcın olsun canım bebek etkilenmesin 😔

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Saol cnm çocuğum karnimda 14 haftalık ilk bebeğim olacak
Sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm. Adama bak hamile halinle gitmene nasıl göz yumdu anlamıyorum Allah yardımcın olsun canım sıkma canını daha yenisin bebeğin için dik dur

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm. Adama bak hamile halinle gitmene nasıl göz yumdu anlamıyorum Allah yardımcın olsun canım sıkma canını daha yenisin bebeğin için dik dur
Sonradan gitme dedi ama dinlemedim basım agridi sorunlardan son zamanlarda kafa dinlemek istiyorum bebeğim için

Tüm sayfalar yüklendi.