Belli oluyor canım 12 de öğrenen var kesin konuştuysa doğrudur emin olmasaydı tahmin verirdi 😊
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 22 Aralık 2021 #11 Belli oluyor canım 12 de öğrenen var kesin konuştuysa doğrudur emin olmasaydı tahmin verirdi
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 22 Aralık 2021 #12 Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Doguma kadar bile yanilabiliyolae. Cinsiyet konusunda yüzde yüz diye bişe yok
Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Doguma kadar bile yanilabiliyolae. Cinsiyet konusunda yüzde yüz diye bişe yok
X Xxhyalxx Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 76 22 Aralık 2021 #13 Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Ben14+5de gittidigimde erkek dediler sma%90daha sonra degisebiliyor dedi doktor bugun tekrr gidicem
Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Ben14+5de gittidigimde erkek dediler sma%90daha sonra degisebiliyor dedi doktor bugun tekrr gidicem
G Gülderen Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 48 22 Aralık 2021 #14 Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Banada 3 keredir erkege benzettim diyolar 17nci haftamda kesinmi diye sorunca %100 dogrulugu 20nci haftada detaylida ogrenirsin demişti
Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Banada 3 keredir erkege benzettim diyolar 17nci haftamda kesinmi diye sorunca %100 dogrulugu 20nci haftada detaylida ogrenirsin demişti
D Dileekkk Kayıtlı Üye Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 24 22 Aralık 2021 #15 Gülderen' Alıntı: Banada 3 keredir erkege benzettim diyolar 17nci haftamda kesinmi diye sorunca %100 dogrulugu 20nci haftada detaylida ogrenirsin demişti Genişletmek için tıkla ... Devlete mi gitmiştin canım orda söylemiyorlar hemen
Gülderen' Alıntı: Banada 3 keredir erkege benzettim diyolar 17nci haftamda kesinmi diye sorunca %100 dogrulugu 20nci haftada detaylida ogrenirsin demişti Genişletmek için tıkla ... Devlete mi gitmiştin canım orda söylemiyorlar hemen
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 22 Aralık 2021 #16 Dileekkk' Alıntı: Devlete mi gitmiştin canım orda söylemiyorlar hemen Genişletmek için tıkla ... Devletten devlete değişiyor Yada doktordan doktora benim geçen ilk gitmem de öğrendim meslea her doktor yada her devlet aynı değil
Dileekkk' Alıntı: Devlete mi gitmiştin canım orda söylemiyorlar hemen Genişletmek için tıkla ... Devletten devlete değişiyor Yada doktordan doktora benim geçen ilk gitmem de öğrendim meslea her doktor yada her devlet aynı değil
G Gülderen Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 48 22 Aralık 2021 #17 Dileekkk' Alıntı: Devlete mi gitmiştin canım orda söylemiyorlar hemen Genişletmek için tıkla ... Tip fakültesi 1ide devlet hastanesi
Dileekkk' Alıntı: Devlete mi gitmiştin canım orda söylemiyorlar hemen Genişletmek için tıkla ... Tip fakültesi 1ide devlet hastanesi
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 22 Aralık 2021 #18 Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... %100 dediyse olmaz kuşum bana da 13 haftalikken %100 erkek demisti simdi 32. Haftaligiz hala erkek
Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... %100 dediyse olmaz kuşum bana da 13 haftalikken %100 erkek demisti simdi 32. Haftaligiz hala erkek
D Dileekkk Kayıtlı Üye Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 24 22 Aralık 2021 #19 Gizemrüya' Alıntı: %100 dediyse olmaz kuşum bana da 13 haftalikken %100 erkek demisti simdi 32. Haftaligiz hala erkek Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Aralık 2021 Dileekkk' Alıntı: Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Aralık 2021 Grsl' Alıntı: Doguma kadar bile yanilabiliyolae. Cinsiyet konusunda yüzde yüz diye bişe yok Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bakalım yine gidixem bu hafta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Aralık 2021 Grsl' Alıntı: Doguma kadar bile yanilabiliyolae. Cinsiyet konusunda yüzde yüz diye bişe yok Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bakalım yine gidixem bu hafta Xxhyalxx' Alıntı: Ben14+5de gittidigimde erkek dediler sma%90daha sonra degisebiliyor dedi doktor bugun tekrr gidicem Genişletmek için tıkla ... Sma hastası mi dedi %90 inşallah değildir Allahim korusun
Gizemrüya' Alıntı: %100 dediyse olmaz kuşum bana da 13 haftalikken %100 erkek demisti simdi 32. Haftaligiz hala erkek Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Aralık 2021 Dileekkk' Alıntı: Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Aralık 2021 Grsl' Alıntı: Doguma kadar bile yanilabiliyolae. Cinsiyet konusunda yüzde yüz diye bişe yok Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bakalım yine gidixem bu hafta Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Aralık 2021 Grsl' Alıntı: Doguma kadar bile yanilabiliyolae. Cinsiyet konusunda yüzde yüz diye bişe yok Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bakalım yine gidixem bu hafta Xxhyalxx' Alıntı: Ben14+5de gittidigimde erkek dediler sma%90daha sonra degisebiliyor dedi doktor bugun tekrr gidicem Genişletmek için tıkla ... Sma hastası mi dedi %90 inşallah değildir Allahim korusun
Y Yıldız hande Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 209 22 Aralık 2021 #20 Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Hayir cnm belli olmuyor tam olarak bana tahmin yürüttüler sadece 15 .hafta tam belli oluyor
Dileekkk' Alıntı: 14 haftalik hamileyim doktor kiz dedi %100 yanılma olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Hayir cnm belli olmuyor tam olarak bana tahmin yürüttüler sadece 15 .hafta tam belli oluyor