18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim

• Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebruozrrrrr tarafından oluşturulan 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,398 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim
Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evli değilim hastaneye gitsem sorun olurmu 18 yaşındayım 19 a gircem hatta polis falan karisirmi bilginiz varmi
Öncelikle konuyu ilk annene aç canım anne sonuç olarak sana kızsa bile arkanda durur sonra evlenmek istediğin adamın annesine şöyle böyle böyle. Rabbim yardımcın olsun çokta küçüksünuz inşallah ortak bir yol bulunur da arada bebek kaynamaz 🤲🏻

Ebruozrrrr

Kayıtlı Üye
rank
Ailen varmi? Cocugun babasi gelib

Annen nasıl tepki verir söylesen canım
Annesi ben bikere hamileyim sanmistim korkmuştum erkek arkadasimda annesine demisti oda ailesiyle konusalim vb seyler dedi ilk iliskide regl gunu değişebiliyormus bilmiyordum sonradan hamile olmadim anlasilinca oda ogluna bida yapma yaşınız geçsin isteriz demisti

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Annesi ben bikere hamileyim sanmistim korkmuştum erkek arkadasimda annesine demisti oda ailesiyle konusalim vb seyler dedi ilk iliskide regl gunu değişebiliyormus bilmiyordum sonradan hamile olmadim anlasilinca oda ogluna bida yapma yaşınız geçsin isteriz demisti
Yani hamilelik durumu gibi bir şey olsa oğlanın annesi ister tamam da senin annen peki senin annen öğrense ne tepki verir kuzum önemli olan o, anne yüreği dayanamaz. Güzelce annenle konuş sen

Ebruozrrrr

Kayıtlı Üye
rank
Ailen varmi? Cocugun babasi gelib
Yani hamilelik durumu gibi bir şey olsa oğlanın annesi ister tamam da senin annen peki senin annen öğrense ne tepki verir kuzum önemli olan o, anne yüreği dayanamaz. Güzelce annenle konuş sen
annem benimle hep bu konuyu konusur uyayirdi basina is gelir gitme biyere gec gelme söyle böyle simdi desem cok sinirlencek normal zaten bide erkek kardesim var o duysa kesin öldürür

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Öyle düşünme kuzum kızar ama senin arkanda durur korkma annenden kardeşini şuan düşünme tek annen bilse gebeliğini yine iyi en azından annen bir yol bulur senin ve sizin adınıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hem sevgilinin annesi de yanında olur anladığım kadar ile ortak bir yol bulunur rabbim hakkınizda hayırlısı nasip etsin..
Siz okuyor musunuz peki

Ebruozrrrr

Kayıtlı Üye
rank
Öyle düşünme kuzum kızar ama senin arkanda durur korkma annenden kardeşini şuan düşünme tek annen bilse gebeliğini yine iyi en azından annen bir yol bulur senin ve sizin adınıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hem sevgilinin annesi de yanında olur anladığım kadar ile ortak bir yol bulunur rabbim hakkınizda hayırlısı nasip etsin..
Siz okuyor musunuz peki
Yok ben okumuyorum 19 yasima.gircem erkek arkadasim okuyor simdi o 18den kimlikte küçük olduğu icin korkuyorum bisi olurmu diye

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...