Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle konuyu ilk annene aç canım anne sonuç olarak sana kızsa bile arkanda durur sonra evlenmek istediğin adamın annesine şöyle böyle böyle. Rabbim yardımcın olsun çokta küçüksünuz inşallah ortak bir yol bulunur da arada bebek kaynamaz
Annesi ben bikere hamileyim sanmistim korkmuştum erkek arkadasimda annesine demisti oda ailesiyle konusalim vb seyler dedi ilk iliskide regl gunu değişebiliyormus bilmiyordum sonradan hamile olmadim anlasilinca oda ogluna bida yapma yaşınız geçsin isteriz demisti
Annesi ben bikere hamileyim sanmistim korkmuştum erkek arkadasimda annesine demisti oda ailesiyle konusalim vb seyler dedi ilk iliskide regl gunu değişebiliyormus bilmiyordum sonradan hamile olmadim anlasilinca oda ogluna bida yapma yaşınız geçsin isteriz demisti
Yani hamilelik durumu gibi bir şey olsa oğlanın annesi ister tamam da senin annen peki senin annen öğrense ne tepki verir kuzum önemli olan o, anne yüreği dayanamaz. Güzelce annenle konuş sen
Yani hamilelik durumu gibi bir şey olsa oğlanın annesi ister tamam da senin annen peki senin annen öğrense ne tepki verir kuzum önemli olan o, anne yüreği dayanamaz. Güzelce annenle konuş sen
annem benimle hep bu konuyu konusur uyayirdi basina is gelir gitme biyere gec gelme söyle böyle simdi desem cok sinirlencek normal zaten bide erkek kardesim var o duysa kesin öldürür
Öyle düşünme kuzum kızar ama senin arkanda durur korkma annenden kardeşini şuan düşünme tek annen bilse gebeliğini yine iyi en azından annen bir yol bulur senin ve sizin adınıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hem sevgilinin annesi de yanında olur anladığım kadar ile ortak bir yol bulunur rabbim hakkınizda hayırlısı nasip etsin..
Siz okuyor musunuz peki
Öyle düşünme kuzum kızar ama senin arkanda durur korkma annenden kardeşini şuan düşünme tek annen bilse gebeliğini yine iyi en azından annen bir yol bulur senin ve sizin adınıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hem sevgilinin annesi de yanında olur anladığım kadar ile ortak bir yol bulunur rabbim hakkınizda hayırlısı nasip etsin..
Siz okuyor musunuz peki