18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim

• Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebruozrrrrr tarafından oluşturulan 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,458 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim
Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok ben okumuyorum 19 yasima.gircem erkek arkadasim okuyor simdi o 18den kimlikte küçük olduğu icin korkuyorum bisi olurmu diye
Bişey olmaz kzuum eğer evlilik gibi bir şey olursa direk veli izni ile mümkün 17 yaşını doldurmuş kişilerde sıkıntı olmuyor Diye biliyorum. Sen ilk dediğim gibi onu bunu geç annen ile konuş gerisi hallolur ilk ortak bir karar almak lazım

Gebe23

Kayıtlı Üye
rank
Keske böğle bır seyi yapmasaydınız yada madem yaptınız korunsaydınız eğer erkek arkadasın korkuyor ıstemıyorsa o ılerki babalık yapamıcak gibi duruyor cok kucuksunuz yanı nasıl olucak anlamadım olan bıraz bebege olmus gıbı. Senın şu an tek yapman gereken ailene söğlemek ve doktora gitmen gekerıyor ağrım var dıyorsun Allah korusun bısy olsa bilemıceksın ailene anlat ve bır an önce hastaneye basvur.

Ebruozrrrr

Kayıtlı Üye
rank
Reşit oldugun için sorun olmaz ama ne yapmayı dusunuyorsun
Düşsün istemiyorum ama yeni baska bi hayat kurmak hic kolay deil hani o daha okuyor calismiyo bile bi is buldu diyelim ev var çocuğun masraflari kira o bu bunlari nasil aşcaz hiç bilmiyorum ama imkanım olsun olmasin dünyaya getircem bi sekilde bakarim ben ister onla evleniyim ister evlenmeyim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Annesi ben bikere hamileyim sanmistim korkmuştum erkek arkadasimda annesine demisti oda ailesiyle konusalim vb seyler dedi ilk iliskide regl gunu değişebiliyormus bilmiyordum sonradan hamile olmadim anlasilinca oda ogluna bida yapma yaşınız geçsin isteriz demisti
Kuzum hiç sıkıntıya girme babası ailesiyle konuşsun hemen gelsin istesinler bu arada annenede anlat durumu resmi nikahınızı yapın. Dediğine göre babasının ailesi istiyor. Senin açından Zorluk çıkmasın en masumu o karnındaki bebek

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ebruozrrrr

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hiç sıkıntıya girme babası ailesiyle konuşsun hemen gelsin istesinler bu arada annenede anlat durumu resmi nikahınızı yapın. Dediğine göre babasının ailesi istiyor. Senin açından Zorluk çıkmasın en masumu o karnındaki bebek
Konuscak korktuğum basima gelmeden hallolur inşallah

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Evli değilim hastaneye gitsem sorun olurmu 18 yaşındayım 19 a gircem hatta polis falan karisirmi bilginiz varmi
Devleti bilmem ama özeller hastaneler sormuyor poliste karışmaz aldıracaksan enson 10 hafta ya kadar diye biliyoum ama keşke böle olmasa cocuk rıskıyla gelir neden böle bişi yaptın diye soramayız insanların basına neler geliyor insanız hepimiz beşer şaşarız😏

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...