18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim

• Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebruozrrrrr tarafından oluşturulan 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,392 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim
Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Düşsün istemiyorum ama yeni baska bi hayat kurmak hic kolay deil hani o daha okuyor calismiyo bile bi is buldu diyelim ev var çocuğun masraflari kira o bu bunlari nasil aşcaz hiç bilmiyorum ama imkanım olsun olmasin dünyaya getircem bi sekilde bakarim ben ister onla evleniyim ister evlenmeyim
Sevgilinin yasi küçük olduğu için ceza yiyebilirsin canim bu konuyu aileler ile konusman daha doğru olur once annene söyle sonra bir şekilde aileler bir araya gelsin konuşun sen reşit sin ama erkek de olsa resit olmadığı için istismara girer şikayet bile edebilir karsi taraf kandirmis kanina girmis falan diye ilerde isler cirkinlesmeden otur annene soyle kacma gibi bisey yaoma yakalanirsan tutuklanırsin

Ebruozrrrr

Kayıtlı Üye
rank
Cocuguna yazik değil mi ?? Evlilik dışı bir bebege ne deniyor biliyorsundur heralde. bunu ilerde o çocuğa nasıl aciklayacaksin. Bir anlık zevk için neler yapıyorsunuz Müslüman değil misiniz anlamiyorum gercekden
Sana benim dinimi sorgulayabilecek yüzü de kim verdi? Hayır da cehennemde bana eşlik edeceksen buyur konuş canım benim zevk için birlikte olduğumu da sana kim söyledi sevdiğim değer verdiğim biri yersiz zamansiz olması beni ne dinsiz nede ahlaksız yapar önüme gelenle birlikte olmuyorum heralde edebini bil sen ozmn sirf zevkine düşkün olduğun için mi evlenip birlikte oldun boş boş yorum yapıp bence beni sinirlendirme bi halt ettiysek üstesinden geliriz senin gibilerin azı torba değil malesef büzemiyorum

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Düşsün istemiyorum ama yeni baska bi hayat kurmak hic kolay deil hani o daha okuyor calismiyo bile bi is buldu diyelim ev var çocuğun masraflari kira o bu bunlari nasil aşcaz hiç bilmiyorum ama imkanım olsun olmasin dünyaya getircem bi sekilde bakarim ben ister onla evleniyim ister evlenmeyim
Düşünmedin bir nokta var kuzum o çocuk bir yuvayı mutlu bir yuva ister

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ebru cum ben 9 haftalık hamileyken Atina da doktora gittim doktor doğurmak mi aldırmak mi istedigimi sordu eğer aldırmak istersem bu hafta içerisinde aldırmam gerektiğini söyledi sonrası için bu mümkün değil dedi bende kalp atışları dinledim ve bana vitamin yazmasını istedim benim 13yasinda oğlum var bı kardeşi olsun istediği için doğurmaya karar verdim yoksa ben ikinci bı çocuk istemiyordum estetisyenim mesleğimi yapmak ve farklı planlarım vardı şimdi sana söylemek istediğim yaşın çok genç ve öğrencisin bı bebek dünya ya getirmek onu büyütmek büyük sorumluluk herşeyden önce ailen nasıl tepki verir ya çocuğun ailesi ya olumsuz bı durum olursa bak yeri geliyo bı çok arkadaşımız Ben de dahil bazı sorunlar yasiyo resmi nikahli evli oldukları halde eşleriyle tastisma yaşıyorlar kimseye güvenme kardeşim önce bı karar ver annenle konuş sana en iyi destekçi en yakının annen sakın internet ten düşük için ilaç kullanma merdiven altı bı yerde kürtaj yaptirma çaresiz değilsin annen yanında arkadaş gibi annenle konuş

Ya nasıl 13 yaşındaki oglun var resimde çok gençsin ama kaç yaşındasın söylemesi ayıp 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence de her çocuk Allah rizkiyla veriyor Allah büyük dert etme bir şekilde büyür kıyma o cana ❤️❤️❤️

Bence de her çocuk Allah rizkiyla veriyor Allah büyük dert etme bir şekilde büyür kıyma o cana ❤️❤️❤️

Yok ben okumuyorum 19 yasima.gircem erkek arkadasim okuyor simdi o 18den kimlikte küçük olduğu icin korkuyorum bisi olurmu diye
Erkek arkadaşın kaç yaşında normalde

Yok ben okumuyorum 19 yasima.gircem erkek arkadasim okuyor simdi o 18den kimlikte küçük olduğu icin korkuyorum bisi olurmu diye

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bizim o yönden sıkıntımız yok erken oldu sadece yoksa ona en iyi sekilde elimizden geleni yapariz ikimizde suan sadece erken oldu
Senin ve erkek arkadaşın için sıkıntı yoksa kuzum geriye tek ailene aciklaman kaldı en azından onlara açıklayınca her şey hallolur rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle insllah sıkıntısız bir şekilde her şey yoluna girer 🤲🏻

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya nasıl 13 yaşındaki oglun var resimde çok gençsin ama kaç yaşındasın söylemesi ayıp 🥰

Canımsın teşekkür ederim 35 yaşındayım

MelekNur

Kayıtlı Üye
rank
Bence sen önce bı netles kararını ver bebek çok büyük bi sorumluluk ve hiç biseye benzemez geçen gündüzün tüm benliğin bebeğine ait olacak sonra psiklojim bozuldu yalnızım fln die olan hep bebeğe oluyo yani ya çöp kenarinda yada nehir de buluyoruz böylesi bebekleri yazık etmeyin kendinize de bebeginize de annelik basit değil boşuna kutsal demiyoruz elini taşın altına koyabiliyosan ve tüm dünyayı karşına alabiyosan dogur kardeşim..

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...