Birde orayı deneyim canımÇok yorgundur cnm ben direk enabızdan alıyorum saglık ocagına
Dene ben hep orda alıyorum kuzumBirde orayı deneyim canım
MHRS randevu sistemi gir orada yazıyor aile hekimi randevu sistemi aşı hastane diye şıklar var canım Google de MHRS randevu sistemi girKızlar 182 ile randevu alınmıyor muydu sağlık ocağına randevu alacam ama çalmadan kapanıyor![]()
Canım denedim ama telefonum Huawei desteklemiyormuşMHRS randevu sistemi gir orada yazıyor aile hekimi randevu sistemi aşı hastane diye şıklar var canım Google de MHRS randevu sistemi gir
Cnm saglikocagi içindemi randevu alınıyorKızlar 182 ile randevu alınmıyor muydu sağlık ocağına randevu alacam ama çalmadan kapanıyor![]()
MHRS den randevu alabilirisn cnmKızlar 182 ile randevu alınmıyor muydu sağlık ocağına randevu alacam ama çalmadan kapanıyor![]()
Bugün aradım randevu alın dediler canımCnm saglikocagi içindemi randevu alınıyor
Bilmiyordum bı kaç hafta önce gittim randevusuz aldılar sadece sıra aldım
Şimdi randevulu mu olmuş
Hata veriyor canımMHRS den randevu alabilirisn cnm
Bazen Saatlerce uğraşıyorsun otimatikman meşgule düşüyor MHRS yi dene istersen sağlık ocağına kolay randevu alınabiliyorKızlar 182 ile randevu alınmıyor muydu sağlık ocağına randevu alacam ama çalmadan kapanıyor![]()