Sorum var 2 aylık bebeği olanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Musder tarafından oluşturulan 2 aylık bebeği olanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,607 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 aylık bebeği olanlar
Konbuyu başlatan Musder
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Azra hanim nasıl canım
Azram çok tatlı yiyin bitirecez kızı🤭🤭 baba bir yandan abi bir yandan ben bir yandan gece uykusu iyi masallah üç kere kalkıyor acikiyor geri yatıyor ama gündüz gezdirin beni ilgilenin benle oynayın çok fena çok tatlı iyiki rabbim nasip etmiş çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına hayırlı ömürler güzel kaderler versin rabbim acısını göstermesin amin amin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Azram çok tatlı yiyin bitirecez kızı🤭🤭 baba bir yandan abi bir yandan ben bir yandan gece uykusu iyi masallah üç kere kalkıyor acikiyor geri yatıyor ama gündüz gezdirin beni ilgilenin benle oynayın çok fena çok tatlı iyiki rabbim nasip etmiş çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına hayırlı ömürler güzel kaderler versin rabbim acısını göstermesin amin amin
Oyy yerim ben onu ya yer 😍😍 maşallah süpha Allah amin kuzum amin rabbim evlatlarımızla sınamasjn bizlerş inşallah 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kilosunu iyi almış Masallah kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızım daha az alıyordu çünkü
Peki doktor bir şey dmeiyor mu kuzum Kayra'nın doktoru günlük en az 20 25 gram alması lazım demişti

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Çok şükür kuzum iyi gidiyor da bu aralar kendimi cok ağırlaşmış hissediyorum kaburgalarım batıyor mideme 🤦biranonce dogursam diyorum artık 😁
Sen nasılsın kuzum iyi oldunmu
Doğurursun gamzem az kaldı Şükür azıcık daha sabır. Bende şükür iyiyim balım bildiğin gibi Kayra ile uğraşıyorum 😍

Tüm sayfalar yüklendi.