Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklı tabi sütün yediklerimizle tek alakası besin değeri yediklerin besin değerini etkiler beynin sütün miktarını sen sütüm çok dersen beynin oksitosin salgılar süt çoğa
Haklı tabi sütün yediklerimizle tek alakası besin değeri yediklerin besin değerini etkiler beynin sütün miktarını sen sütüm çok dersen beynin oksitosin salgılar süt çoğalır
Hahahahah kız vallahi dedi biliyomusun ramazan ayıydı bende dedim ramazanda gelme sahur mu hzırlıyım duş mu alayım hiç yanaştırmadım ramazanın vittiği gün 1 kere oldu sonra annem rahatsızlabdı annene gittim dahada olmadı o gece hamile kalmışım
Hahahahah kız vallahi dedi biliyomusun ramazan ayıydı bende dedim ramazanda gelme sahur mu hzırlıyım duş mu alayım hiç yanaştırmadım ramazanın vittiği gün 1 kere oldu sonra annem rahatsızlabdı annene gittim dahada olmadı o gece hamile kalmışım
Hahahaha kız ben her sabah yataktan arayı çok açmıycam hemen yapıcam 2. Çocuğu diyerej kalkıp akşam ne çocuğu be ne çocuğu isyanları eşliğinde yatağa giriyorum