A

Ya yerim onu ben .. benimki de arka arkaya sürünüp
benimki daha var. Dikkatli ol yürütecden devrilmesin benimki pat diye devriliyor o odadan bu odatşya geçerken. Aman dikkat diyeyim 

siz napıyonuz sizler nasılsınız ben iyiyimde 3 çocukla kendimle ilgilenmiyorum koca kaçıcak artık benden 

Ay maşallah iyi ki dogmuş sultanım..Biz iyiyiz canım Cumartesi günü 1 yaşına girecek kızım şu anda emekliyor dağıtmadık yer bırakmıyor gün içinde emeklemekten çok yoruluyor![]()

Ya yerim onu ben .. benimki de arka arkaya sürünüp
Ya iyi desende . Yarın dogum genü iyiki dogmuş prensesBiz iyiyiz canım Cumartesi günü 1 yaşına girecek kızım şu anda emekliyor dağıtmadık yer bırakmıyor gün içinde emeklemekten çok yoruluyor![]()

Ya maşallah olsun. Yürüyecek tabi yaşı oldumu ? Allah saglık sıhhat versin hepsine. Benimki çok aktiv hiç durmaz yerinde oyy öldürücek beni az daha benimki tırnaklar çabuk uzuyor kesiyorum 2 güne hazır tırmık tırmık yapıyor yüzümü gözümüAmin canım çok sağolevet bazı sorunların vardı inşallah hepsi düzelmiş tir , dün dedim post açtı yine kayboldu
özletme kendini arada görün bize
Teşekkür ederim canımmaşallah senin prenseste büyümüş desene
aynn ya doğum anı daha dün gibi geliyor bana , zaman su misali akıp gidiyor gerçekten
benimki yürüteci çok seviyor bindimi inmek bilmez
![]()
emeklemiyor daha ama ilk adımını çoktan attı sanırım direk yürüyecek, benimki sekiz diş çıkardı
sekiz dişli canavar oldu resmen bulduğu her fırsatta beni ısırıyor
ne kadar geç diş çıkarsa o kadar iyi sanırım çünkü sürekli hastalanıyor bir türlü toparlanamadı benimki
Böyle işte Elmasım, iyisinizdir umarım![]()