22+1 kontrol 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 22+1 kontrol 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,064 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 22+1 kontrol 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranın annesi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar iyi akşamlar hepinize öncelikle nasılsınız ne var ne yok? Minikler nasıllar?
Gelelim konuya bir çoğunuz biliyor gebeyim ve minik kendini göstermemede ısrarcı yarın saat 11 de kontrolüm var 😂😂sizden dua istiyorum kendini bu sefer göstersin nolur 😂😂🤲🏻
Oyyy maşallah kuzuma hadi hayırlı haberle gel canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🤲💕

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynı ben valla vicdan azabı çektiriyorlar resmen 😂
Valla mervem ya 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen canım çok çabuk geçti Zaman,😢 bebeğime kavuşmak için can atıyorum bı yandan da korku endişe var içimde, bu bazen sevinç ve heyecana dönüşüyor bazende böyle korku ve endişeye dönüyor, Rabbim hepimizi hayırlısıyla sağ salim kurtarıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🙏, randevuyuda aldım bu arada,9 Ocak ta Rabbim nasip ederse kontrole gidcem, inşallah
Ay evet ya evdeki ile anlaşacak mı yafa çocuklar adapte olacak mı diye türlü düşüncsler oy oy

Oyyy maşallah kuzuma hadi hayırlı haberle gel canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🤲💕
Çok sağol canım benim ❤️🙏🏻

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Valla mervem ya 😂😂

Ay evet ya evdeki ile anlaşacak mı yafa çocuklar adapte olacak mı diye türlü düşüncsler oy oy

Çok sağol canım benim ❤️🙏🏻
🥰❤️💕

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Senin oğlan yine iyi bağırıyor bizimki bizi dövüyor 😂
Yalnız değilsin 😂

Kızlar iyi akşamlar hepinize öncelikle nasılsınız ne var ne yok? Minikler nasıllar?
Gelelim konuya bir çoğunuz biliyor gebeyim ve minik kendini göstermemede ısrarcı yarın saat 11 de kontrolüm var 😂😂sizden dua istiyorum kendini bu sefer göstersin nolur 😂😂🤲🏻v.
Canım sağ salim kucağına alırsın inşallah 💜 iyiler çok şükür cnm benim Kayra nasıl ah bizi habersiz bırakma bana da kız geliyor ama sonra yok bence erkek diyorum 😂😂😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yalnız değilsin 😂

Canım sağ salim kucağına alırsın inşallah 💜 iyiler çok şükür cnm benim Kayra nasıl ah bizi habersiz bırakma bana da kız geliyor ama sonra yok bence erkek diyorum 😂😂😂😂
Agahaha kayrada iyi şükür canım ❤️. Ay benim hiç bir tahminim yokb😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Bil bakalım yine ne yaptı 😂😂. Ay yok bu çocuk kendini göstermiyor doktor bile dedi açmıyor bacağını diye

Yok ya göstermedi yine kendini birde 1 hafta geri hoş gebeliği öğrendiğimden beri geri ama 😂😂
Cok utangac bir kiz cocugu sanirim bu ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.