Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay inşallah kuzum insanın binbir türlü şey geliyor ben şuan neden bacağını açmuyor derdimdeyim . İnşallah bacaklarında bir sorun yoktur miniğin hoş haftaya onuda öğreneceğim inşallah detaylıda
Ay inşallah kuzum insanın binbir türlü şey geliyor ben şuan neden bacağını açmuyor derdimdeyim . İnşallah bacaklarında bir sorun yoktur miniğin hoş haftaya onuda öğreneceğim inşallah detaylıda
Allah'ın izniyle bir sorunu yoktur bacim, sikma canini. Kotuyu dusunme hemen. 9 ay boyunca cinsiyetini saklayanlar var sana surpriz yapmak istiyor bebegin annesi
Ciddi misin mervem ya off ya bir düzelemedi yavrum . Tam düzelir büyüdü diyorum yine bir şeyler çıkıyor.
Evet teyzesi yarın öğrenirsem ilk sana yazacağım bakalım dediğin tutacak mı teyzesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum amin ahahahhaha minikler yoruyor bizi
İnşallah kuzum
Ay inşallah teyzwsi yaa yerim onu gülüyoe mu sana
İyiyim hamd olsun canım benim alçıyı bugün çıkarttırdım doktor röntgende baktı sorun yok dedi üstüne hafif hafif basabilirsin dedi çok mutluyum vallahi
Allah'ın izniyle bir sorunu yoktur bacim, sikma canini. Kotuyu dusunme hemen. 9 ay boyunca cinsiyetini saklayanlar var sana surpriz yapmak istiyor bebegin annesi
İyiyim hamd olsun canım benim alçıyı bugün çıkarttırdım doktor röntgende baktı sorun yok dedi üstüne hafif hafif basabilirsin dedi çok mutluyum vallahi
Allahın izniyle bir sıkıntısı yoktur inşaAllah kuzum benim detaylı da bakarlar iyice
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr