22+1 kontrol 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 22+1 kontrol 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,064 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 22+1 kontrol 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranın annesi

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah kuzum insanın binbir türlü şey geliyor ben şuan neden bacağını açmuyor derdimdeyim . İnşallah bacaklarında bir sorun yoktur miniğin hoş haftaya onuda öğreneceğim inşallah 🙏🏻 detaylıda
Allah'ın izniyle bir sorunu yoktur bacim, sikma canini. Kotuyu dusunme hemen. 9 ay boyunca cinsiyetini saklayanlar var ☺️ sana surpriz yapmak istiyor bebegin annesi ☺️

Ciddi misin mervem ya off ya bir düzelemedi yavrum . Tam düzelir büyüdü diyorum yine bir şeyler çıkıyor.
Evet teyzesi yarın öğrenirsem ilk sana yazacağım 😂😂bakalım dediğin tutacak mı teyzesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin kuzum amin ahahahhaha minikler yoruyor bizi

İnşallah kuzum

Ay inşallah teyzwsi yaa yerim onu gülüyoe mu sana 😍😍

İnşallah kuzum sen nasılsın ayağın nasıl
İyiyim hamd olsun canım benim alçıyı bugün çıkarttırdım doktor röntgende baktı sorun yok dedi üstüne hafif hafif basabilirsin dedi çok mutluyum vallahi 🥰🌹

Ay inşallah kuzum insanın binbir türlü şey geliyor ben şuan neden bacağını açmuyor derdimdeyim . İnşallah bacaklarında bir sorun yoktur miniğin hoş haftaya onuda öğreneceğim inşallah 🙏🏻 detaylıda
Allahın izniyle bir sıkıntısı yoktur inşaAllah kuzum benim detaylı da bakarlar iyice 😘

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah'ın izniyle bir sorunu yoktur bacim, sikma canini. Kotuyu dusunme hemen. 9 ay boyunca cinsiyetini saklayanlar var ☺️ sana surpriz yapmak istiyor bebegin annesi ☺️
İnşallah öyledir canım Allah razı olsun 🙏🏻❤️

Yok canım yok çok benim tanıdığım bazıları gerçekten göstermiyor ☺️💜
Ya bende kendimi göstermemişim ama bilmiyorum ya 😂😂

İyiyim hamd olsun canım benim alçıyı bugün çıkarttırdım doktor röntgende baktı sorun yok dedi üstüne hafif hafif basabilirsin dedi çok mutluyum vallahi 🥰🌹

Allahın izniyle bir sıkıntısı yoktur inşaAllah kuzum benim detaylı da bakarlar iyice 😘
Aynen canım çok şükür ya sevindim senin adına dikkatli ol

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Bil bakalım yine ne yaptı 😂😂. Ay yok bu çocuk kendini göstermiyor doktor bile dedi açmıyor bacağını diye

Yok ya göstermedi yine kendini birde 1 hafta geri hoş gebeliği öğrendiğimden beri geri ama 😂😂
Bence özele git başka doktora doğuma kadar doktorun bişey görmeyecek 🤣🤣

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.