Sorum var 26+5

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümre tarafından oluşturulan 26+5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,137 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 26+5
Konbuyu başlatan Zümre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizceler
Kaç haftalıksın canım

Kaç haftalıksın canım
30. haftadan sonra hızla büyüyorlar canım büyüdükçe haraketleri daha sert olur

Son düzenleme:

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir

Kizceler
Hic endişelenme kuzum biz 37 haftalik olduk,kızım hep hareketli ama canımı daha yeni acıtıyor, o da bazen yanii..hareketi güzelse takilma o annesine kıyamıyor belli ki🥰😍benim melegimde hic zor bebek degil masallahh

insaALLAH canim benle ayni haftada olanlar bizi uykudan uyandırıyor diyrlar ama beni uyandırmıyor bebek
Benimki de hic uyandırmiyor,hıçkırık hariç 🙈Ben uyurken o da oluyor demekki 🤣 ohh ne güzel

Z

Zümre

Guest
Hic endişelenme kuzum biz 37 haftalik olduk,kızım hep hareketli ama canımı daha yeni acıtıyor, o da bazen yanii..hareketi güzelse takilma o annesine kıyamıyor belli ki🥰😍benim melegimde hic zor bebek degil masallahh

Benimki de hic uyandırmiyor,hıçkırık hariç 🙈Ben uyurken o da oluyor demekki 🤣 ohh ne güzel
Demek kıyamıyor annelerine 😊iyi olsunda kıymasın bana bize

Tüm sayfalar yüklendi.