Z
Zümre
Guest
Kizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir
Kizceler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kizceler
Son düzenleme:
Kaç haftalıksın canımKizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir
Kizceler
30. haftadan sonra hızla büyüyorlar canım büyüdükçe haraketleri daha sert olurKaç haftalıksın canım
insaALLAH canim benle ayni haftada olanlar bizi uykudan uyandırıyor diyrlar ama beni uyandırmıyor bebekKaç haftalıksın canım
30. haftadan sonra hızla büyüyorlar canım büyüdükçe haraketleri daha sert olur
Herkesin bebeği bir değil canım günde 10 dan az olmamasına dikkat et daha fazla da olabilirinsaALLAH canim benle ayni haftada olanlar bizi uykudan uyandırıyor diyrlar ama beni uyandırmıyor bebek
Hic endişelenme kuzum biz 37 haftalik olduk,kızım hep hareketli ama canımı daha yeni acıtıyor, o da bazen yanii..hareketi güzelse takilma o annesine kıyamıyor belli kiKizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir
Kizceler
Benimki de hic uyandırmiyor,hıçkırık hariçinsaALLAH canim benle ayni haftada olanlar bizi uykudan uyandırıyor diyrlar ama beni uyandırmıyor bebek
Genelde 30dan sonra daha hareketli oluyorlar canımKizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir
Kizceler
Bu bikac haftaya tekmeleri daha güçlenir kuzumKizlar bebegimin tekmeleri çok güçlü deyil çok harekette etmiyor tekmeleri ne zaman güçlenir
Kizceler
Demek kıyamıyor annelerineHic endişelenme kuzum biz 37 haftalik olduk,kızım hep hareketli ama canımı daha yeni acıtıyor, o da bazen yanii..hareketi güzelse takilma o annesine kıyamıyor belli kibenim melegimde hic zor bebek degil masallahh
Benimki de hic uyandırmiyor,hıçkırık hariçBen uyurken o da oluyor demekki
ohh ne güzel
INŞAALLAH canimGenelde 30dan sonra daha hareketli oluyorlar canım
NsaALLAH canim dört gözle bekliyorum o güçlü tekmeleriBu bikac haftaya tekmeleri daha güçlenir kuzum