Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 7 bin içindeyim artık mecbur saçımı boyadım alışık saçım artık kasimaktan yara oldu evde boyadım açıcı falan da koymadım düz boya sizce zararı var mıdır hamileyken saçını boyuyan oldu mu
Kızlar 7 bin içindeyim artık mecbur saçımı boyadım alışık saçım artık kasimaktan yara oldu evde boyadım açıcı falan da koymadım düz boya sizce zararı var mıdır hamileyken saçını boyuyan oldu mu
Doktor boyama demıs boyamıssın burda zarari olur mu diye sormussun biz doktordan dahaıyı bilemeyiz boyama dediyse keske boyamasaydın kasınması bebegıne zarar gelmesinden daha onemlı galiba
Ben içinde kimyasal var diye bebeğe zarar verir diye biliyorum o yüzden doğurduktan sonr a boyatmıştım ben. Boya değil röfle yapmıştım ben. Şimdi yine boyatmak istiyorum Bn röfle değil ama bu sefer boya yaptıracam röfle çok pahalı olmuş boyatıcam bekliyorum doğumdan sonra boyatırım Allah kısmet ederse
Ben içinde kimyasal var diye bebeğe zarar verir diye biliyorum o yüzden doğurduktan sonr a boyatmıştım ben. Boya değil röfle yapmıştım ben. Şimdi yine boyatmak istiyorum Bn röfle değil ama bu sefer boya yaptıracam röfle çok pahalı olmuş boyatıcam bekliyorum doğumdan sonra boyatırım Allah kısmet ederse
Youtup'ta bi kaç kadın doğum uzmanı bi sakıncası yok o bebeğe ulaşana kadar bi sürü süzgeçten geçiyor boyayabilrsiniz diyordu sıkıntı yapma bişey olmaz bencede