Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum var27haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini hiss etmiyorum
Merhaba 27+5haftalık hamileyim cinsiyyeti kız.Doktor hiç bir problem olmadığını söylüyor.Ama son 3haftadır her hafta 2-3gün bebeğin hareketlerini hiss etmiyorum.İlk hamilelik korkuyorum bir şey olur diyeNormalmi bu?
Merhaba 27+5haftalık hamileyim cinsiyyeti kız.Doktor hiç bir problem olmadığını söylüyor.Ama son 3haftadır her hafta 2-3gün bebeğin hareketlerini hiss etmiyorum.İlk hamilelik korkuyorum bir şey olur diyeNormalmi bu?
Canım öncelikle stres yapma tatlı birşeyler ve uzan elini karnında gezdir arada hareketlerini hissetmemen normal ama endişe ettiğin zaman sağlık ocağına gidip kalp atışlarına baktırabilirsin senin içinde böylelikle rahat etmiş olur
Canım ben en son gittiğimde 26/27 haftalardaydım doktorum bana mutlaka her gün bebeğin hareketlerini histemem gerektiğini söyledi. Eğer bir gün bile hissetmezsem onu aramalıymışım. Bu haftalarda artık bilinçli hareket ediyorlarmış. Benim de ilk gebeliğim. Çok şükür yavrum da sağlıklı. Eğer gün içinde hareketlerine odaklanmadıysam akşamları mutlaka oturur tatlı bir şeyler yer beklerim hareket etsin die. Çünkü arada gün içi koşuşturma olunca hatırlamıyorum kıpırdayıp kıpırdamadığını. Bence doktorunu bir ara ve danış. Benim doktoruma göre mutlaka her gün hareket etmeli.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Ben çok fazla hareket ettiğimde ve yorulduğum da benim minik kızımda hiç kimildamıyor kendini fazla yorma tatlı birşeyler ye ve uzan sonra bebeğin hareket eder belki uyukuyu seven minik bir bebektir
Canim cok hareketliysen bebisin yoruluyordur . Artik rahatca donebildigi icin ayaklari sirtina donukse hissetmezsin . Biraz cikolata ye ve uzan dinlen bebeginle kous karnini sev tepki vericektir endiselenme dicem ama ister istemez endiseleniyosun . Ama sikma canini cok merakediyorsan saglik ocagind akalp atislarini dinleyebilirsin hareket wtmiyo diye gidip
Merhaba 27+5haftalık hamileyim cinsiyyeti kız.Doktor hiç bir problem olmadığını söylüyor.Ama son 3haftadır her hafta 2-3gün bebeğin hareketlerini hiss etmiyorum.İlk hamilelik korkuyorum bir şey olur diyeNormalmi