Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 3d 4d Ultrasona girmek istiyorum arkadaslar ama fiyat bilgisi vermiyor kurumlar yaptiran varsa ne kadara yaptirdi hangi kurumda yaptirdi bana bi yazabilir mi
Ben 3d 4d Ultrasona girmek istiyorum arkadaslar ama fiyat bilgisi vermiyor kurumlar yaptiran varsa ne kadara yaptirdi hangi kurumda yaptirdi bana bi yazabilir mi
Renkli deniliyo detayli şekilde inceleme yapılıyo 2li 3lu 4lu tarama gibi amniyon sıvı yeterlimi tektek organlara bakiliyo el ayak parmaklari sayiliyo renkli olduğu icinde daha net sonuç veriyo bebeklerimizin yüzlerini dahi net görebiliyoruz
Renkli deniliyo detayli şekilde inceleme yapılıyo 2li 3lu 4lu tarama gibi amniyon sıvı yeterlimi tektek organlara bakiliyo el ayak parmaklari sayiliyo renkli olduğu icinde daha net sonuç veriyo bebeklerimizin yüzlerini dahi net görebiliyoruz
Detaylı ultrasondan bahsediyorsun o zaman 3d falan deyince anlamadım. İncik cincik heryerine bakıyorlar ben telefondan fiyat aldım İstanbulda yaptırdım özelde 900 tlye ama bazı yerler de devlette yapıyormuş sanırım
Ben Edirne fakültesinde yaptırdım dokorum yaro özeldi yarı devlet full renkli ballı oğlumn tam 7 tane fotosunu verdi renkli yüzünü gördüm her şeyine bakıldı 280 TL verdim
Ben her gittiğimde renkli ultrasona giriyorum doktorum sağolsun her gittiğimde onunla bakıyor fotoğraf vermek için
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Doktoruna sordunmu kuzum. Benim doktor 17. Haftalıkken başladı renkli ultrasonla bakmaya. Belki sizin ordaki cihazlar elverişli değildir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr