3 haftalik hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Gülhan_ tarafından oluşturulan 3 haftalik hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 857 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 3 haftalik hamileyim
Konbuyu başlatan Gülhan_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah onceliklr ilk 3 ay çok önemli folik asit almalisin perde vs asma uzanma canım ağır kaldırma Yediklerine çok dikkat etmeliisn

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Selam kizlar ben 3 haftalik hamileyim nasil yatmam gerekiyor dikkat etmem gereken konular nelerdir ilk hamileligim ve bilgisizim yazarsaniz cok sevinirim 🥰
Allahım daha minicik yaa 😍😍 aramıza hoşgeldin kuzum nerelisin ismin nedir yaşın nedir . En önemlisi ağır kaldırma canım yüksek yerlere uzanma, ani haraketlerden kaçın çiğ et ve et ürünleri tüketme salam sosis sucuk gibi.. evinizde kedi varsa dışkısını eşin temizlesin sen dokunma hiç . Folik asiti kullanmaya başladın mı canım eğer başlamadıysan onada başla

Gülhan_

Kayıtlı Üye
rank
Allahım daha minicik yaa 😍😍 aramıza hoşgeldin kuzum nerelisin ismin nedir yaşın nedir . En önemlisi ağır kaldırma canım yüksek yerlere uzanma, ani haraketlerden kaçın çiğ et ve et ürünleri tüketme salam sosis sucuk gibi.. evinizde kedi varsa dışkısını eşin temizlesin sen dokunma hiç . Folik asiti kullanmaya başladın mı canım eğer başlamadıysan onada başla
Hosbuldum canimm 22 yasindayim Yurtdisinda kaliyorum 😘 evet canim dikkat ediyorum haftaya kadin doktorunda randevum var bakalim ne olacak🥰

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Selam kizlar ben 3 haftalik hamileyim nasil yatmam gerekiyor dikkat etmem gereken konular nelerdir ilk hamileligim ve bilgisizim yazarsaniz cok sevinirim 🥰
Hayırlı uğurlu olsun canım benim ❤️ sol tarafına yat ağır kaldrma ayaklarını sıcak tut vitamin ilacını verir doktor onu mutlaka kullan ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar