Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce?
A Asli06 Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 197 25 Nisan 2022 #1 Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce?
S SemaKayra Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 112 25 Nisan 2022 #2 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Yok cnm normal bende 31 haftadayım benimkide aşağıda başı normal pozisyon
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Yok cnm normal bende 31 haftadayım benimkide aşağıda başı normal pozisyon
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 25 Nisan 2022 #3 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Yok canım benim oğlum 29. Haftadan beri baş aşağı.
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Yok canım benim oğlum 29. Haftadan beri baş aşağı.
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 25 Nisan 2022 #4 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Normal canim
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Normal canim
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 25 Nisan 2022 #5 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Bana 27 haftalıkken diyodu baş aşağıda diye canım normal doğum olur inşallah erken değil
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Bana 27 haftalıkken diyodu baş aşağıda diye canım normal doğum olur inşallah erken değil
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 25 Nisan 2022 #6 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Hayır canım normal
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Hayır canım normal
C CerenEla Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 314 25 Nisan 2022 #7 Ne guzel tam zamanında dönmüş. Oğlum 32 de dönmüştü. Kızım çok hareketli 35 reyiz hâlâ dönmesini bekliyoruz
Ne guzel tam zamanında dönmüş. Oğlum 32 de dönmüştü. Kızım çok hareketli 35 reyiz hâlâ dönmesini bekliyoruz
A Asli06 Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 197 25 Nisan 2022 #8 CerenEla' Alıntı: Ne guzel tam zamanında dönmüş. Oğlum 32 de dönmüştü. Kızım çok hareketli 35 reyiz hâlâ dönmesini bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Doğum ne zaman olmuştu oğlunuzda ben iki bebeğimi de 37 de doğurdum bu da erken mi dogacak diye merak ettim.
CerenEla' Alıntı: Ne guzel tam zamanında dönmüş. Oğlum 32 de dönmüştü. Kızım çok hareketli 35 reyiz hâlâ dönmesini bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Doğum ne zaman olmuştu oğlunuzda ben iki bebeğimi de 37 de doğurdum bu da erken mi dogacak diye merak ettim.
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 25 Nisan 2022 #9 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Yok canım artık doğum pozisyonu alıyor, az kaldı hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Yok canım artık doğum pozisyonu alıyor, az kaldı hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
H Halitcan Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 200 25 Nisan 2022 #10 Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Canım bebekler normalde zaten 24 .haftalarda artık baş aşağı dönerler sıkıntı yapma kendine
Asli06' Alıntı: Bugün kontrole gittim başı aşağıda dedi.Erken mi sizce? Genişletmek için tıkla ... Canım bebekler normalde zaten 24 .haftalarda artık baş aşağı dönerler sıkıntı yapma kendine