Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen oyl3 oldu randevu bulamasam.heralde enson doguma gidicektim bikere almistm iptal edilmisti buda farkli bi doktor hc gitmedim mecburiyetten aldim of ya
Aynen oyl3 oldu randevu bulamasam.heralde enson doguma gidicektim bikere almistm iptal edilmisti buda farkli bi doktor hc gitmedim mecburiyetten aldim of ya
BİZDE 31 HAFTALIĞIZ BU SABAH KONTROLDEN GELDİM HİÇ BİR SIKINTI YOK DEDİ AMA TEK SIKINTIMIZ TERS 1 AYA KADAR DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNMEDİ 1 AY SONRA GEL SEZERYAN İÇİN GÜN VERECEM DEDİ EĞER HALA DÖNMEDİYSE TABİ BİDE EKSTRA BENİM FITIK SKALYOZ VAR ONDAN BİDE BAŞINI GÖĞÜS KAFESİMİN ALTINA SAKLIYOR ÇOK KÖTÜ NEFES DARLIĞI YAŞATIYOR BENİMDE VAJINAMA ÇOK KÖTÜ AĞRI YAPIYOR BU SABAHTAN İTİBAREN SANKİ İĞNE BATAR GİBİ BATIYOR 2 GÖZÜM 2 ÇEŞMEYİM SABAHTAN BEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GÜLÜM İNŞALLAH
BİZDE 31 HAFTALIĞIZ BU SABAH KONTROLDEN GELDİM HİÇ BİR SIKINTI YOK DEDİ AMA TEK SIKINTIMIZ TERS 1 AYA KADAR DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNMEDİ 1 AY SONRA GEL SEZERYAN İÇİN GÜN VERECEM DEDİ EĞER HALA DÖNMEDİYSE TABİ BİDE EKSTRA BENİM FITIK SKALYOZ VAR ONDAN BİDE BAŞINI GÖĞÜS KAFESİMİN ALTINA SAKLIYOR ÇOK KÖTÜ NEFES DARLIĞI YAŞATIYOR BENİMDE VAJINAMA ÇOK KÖTÜ AĞRI YAPIYOR BU SABAHTAN İTİBAREN SANKİ İĞNE BATAR GİBİ BATIYOR 2 GÖZÜM 2 ÇEŞMEYİM SABAHTAN BEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GÜLÜM İNŞALLAH
Benimde cok kotu vajinamda elektrk carpyo sanki bacak birlesm yerlerm bikini bolgem de elektrk carpar gbi sanci oluyo hareket ettikce dayanamyorum sabah olsada gtsem galba benimde ters suan vaj8nama tekme atyo
Kızlar pazar gününe kadar bebeğim aşırı hareketliydi çok fazlaca 1 sn bile durmqzdi pazar aksami gece 2 ye kadar hc durmadi sanki disari cikicakti neyse sabah kalktm 2 gündür zorla hareket ediyo sanki ama o cok hareketli oldugu gece pazar gunu pozisyonunu degistirdi bu zamana kadar hep ayniydi hep ayni yere vuruyordu cok eminim acaba hangi pozisyona girdide hareketlerimi az hssedeblyorum birde karnım kucuk gelyo gozume 2 gündür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde tekmeleri vajinamin icine vuruyo cok tuhaf bi acı oluyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde tekmeleri vajinamin icine vuruyo cok tuhaf bi acı oluyo
Bugun kontrolm var cnm 2de bakalm neyöne dönmüş yaramqz dün gece doguyor sandim okadar kotu hareket edyoduki tak.vajinamda o hareket ettkce vajinama bacak birlesm yerlermde elektrk carpyor bildign cok kotuydu hc durmadi