Sorum var 31 hafta bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemözkn08 tarafından oluşturulan 31 hafta bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,499 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 31 hafta bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Özlemözkn08
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
BİZDE 31 HAFTALIĞIZ BU SABAH KONTROLDEN GELDİM HİÇ BİR SIKINTI YOK DEDİ AMA TEK SIKINTIMIZ TERS 1 AYA KADAR DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNMEDİ 1 AY SONRA GEL SEZERYAN İÇİN GÜN VERECEM DEDİ EĞER HALA DÖNMEDİYSE TABİ BİDE EKSTRA BENİM FITIK SKALYOZ VAR ONDAN BİDE BAŞINI GÖĞÜS KAFESİMİN ALTINA SAKLIYOR ÇOK KÖTÜ NEFES DARLIĞI YAŞATIYOR BENİMDE VAJINAMA ÇOK KÖTÜ AĞRI YAPIYOR BU SABAHTAN İTİBAREN SANKİ İĞNE BATAR GİBİ BATIYOR 2 GÖZÜM 2 ÇEŞMEYİM SABAHTAN BEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GÜLÜM İNŞALLAH🙏

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
BİZDE 31 HAFTALIĞIZ BU SABAH KONTROLDEN GELDİM HİÇ BİR SIKINTI YOK DEDİ AMA TEK SIKINTIMIZ TERS 1 AYA KADAR DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNMEDİ 1 AY SONRA GEL SEZERYAN İÇİN GÜN VERECEM DEDİ EĞER HALA DÖNMEDİYSE TABİ BİDE EKSTRA BENİM FITIK SKALYOZ VAR ONDAN BİDE BAŞINI GÖĞÜS KAFESİMİN ALTINA SAKLIYOR ÇOK KÖTÜ NEFES DARLIĞI YAŞATIYOR BENİMDE VAJINAMA ÇOK KÖTÜ AĞRI YAPIYOR BU SABAHTAN İTİBAREN SANKİ İĞNE BATAR GİBİ BATIYOR 2 GÖZÜM 2 ÇEŞMEYİM SABAHTAN BEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GÜLÜM İNŞALLAH🙏
Benimde cok kotu vajinamda elektrk carpyo sanki bacak birlesm yerlerm bikini bolgem de elektrk carpar gbi sanci oluyo hareket ettikce dayanamyorum sabah olsada gtsem galba benimde ters suan vaj8nama tekme atyo

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar pazar gününe kadar bebeğim aşırı hareketliydi çok fazlaca 1 sn bile durmqzdi pazar aksami gece 2 ye kadar hc durmadi sanki disari cikicakti neyse sabah kalktm 2 gündür zorla hareket ediyo sanki ama o cok hareketli oldugu gece pazar gunu pozisyonunu degistirdi bu zamana kadar hep ayniydi hep ayni yere vuruyordu cok eminim acaba hangi pozisyona girdide hareketlerimi az hssedeblyorum birde karnım kucuk gelyo gozume 2 gündür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde tekmeleri vajinamin icine vuruyo cok tuhaf bi acı oluyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde tekmeleri vajinamin icine vuruyo cok tuhaf bi acı oluyo
Bebeğiniz makat gelişe dönmüş olablrmi. Başı yukardaysa hareketler çok hissedilmiyo. Benımde makat gelişti 32de baş aşağı döndü hareketler normale geçti çnkü.

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğiniz makat gelişe dönmüş olablrmi. Başı yukardaysa hareketler çok hissedilmiyo. Benımde makat gelişti 32de baş aşağı döndü hareketler normale geçti çnkü.
Bugun kontrolm var cnm 2de bakalm neyöne dönmüş yaramqz dün gece doguyor sandim okadar kotu hareket edyoduki tak.vajinamda o hareket ettkce vajinama bacak birlesm yerlermde elektrk carpyor bildign cok kotuydu hc durmadi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar