Kızlar pazar gününe kadar bebeğim aşırı hareketliydi çok fazlaca 1 sn bile durmqzdi pazar aksami gece 2 ye kadar hc durmadi sanki disari cikicakti neyse sabah kalktm 2 gündür zorla hareket ediyo sanki ama o cok hareketli oldugu gece pazar gunu pozisyonunu degistirdi bu zamana kadar hep ayniydi hep ayni yere vuruyordu cok eminim acaba hangi pozisyona girdide hareketlerimi az hssedeblyorum birde karnım kucuk gelyo gozume 2 gündür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde tekmeleri vajinamin icine vuruyo cok tuhaf bi acı oluyoKızlar pazar gününe kadar bebeğim aşırı hareketliydi çok fazlaca 1 sn bile durmqzdi pazar aksami gece 2 ye kadar hc durmadi sanki disari cikicakti neyse sabah kalktm 2 gündür zorla hareket ediyo sanki ama o cok hareketli oldugu gece pazar gunu pozisyonunu degistirdi bu zamana kadar hep ayniydi hep ayni yere vuruyordu cok eminim acaba hangi pozisyona girdide hareketlerimi az hssedeblyorum birde karnım kucuk gelyo gozume 2 gündür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde tekmeleri vajinamin icine vuruyo cok tuhaf bi acı oluyoKızlar pazar gününe kadar bebeğim aşırı hareketliydi çok fazlaca 1 sn bile durmqzdi pazar aksami gece 2 ye kadar hc durmadi sanki disari cikicakti neyse sabah kalktm 2 gündür zorla hareket ediyo sanki ama o cok hareketli oldugu gece pazar gunu pozisyonunu degistirdi bu zamana kadar hep ayniydi hep ayni yere vuruyordu cok eminim acaba hangi pozisyona girdide hareketlerimi az hssedeblyorum birde karnım kucuk gelyo gozume 2 gündür
Son düzenleme: