33.hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Muhammed'in Annesi tarafından oluşturulan 33.hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,404 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 33.hafta
Konbuyu başlatan Muhammed'in Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben gittim ben onlara sordum bu ney onlar bana sordu suyunmu diye😂 idrar kan testi vermiştim kan için birşey demedi idrarda enfeksiyon çıkmış ama ne ilaç verdiler nede başka birşey🤷🏻‍♀️ şimdilik bendede sıkıntı yok 33 haftaya girdik bu gün ağrı ve kasılmalarım oluyo oda yorgunluktan sanırım🤦kızım hiç durmayıp evi dağıttığı için boş duramıyorum son durum bu🤰🏻
Şu testi filan yapmadılar mı canım bana salı günü yapıldı ayiptır söylemesi akıntı ile azar azar geliyor dedi doktor 🤦🏻‍♀️

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ben gittim ben onlara sordum bu ney onlar bana sordu suyunmu diye😂 idrar kan testi vermiştim kan için birşey demedi idrarda enfeksiyon çıkmış ama ne ilaç verdiler nede başka birşey🤷🏻‍♀️ şimdilik bendede sıkıntı yok 33 haftaya girdik bu gün ağrı ve kasılmalarım oluyo oda yorgunluktan sanırım🤦kızım hiç durmayıp evi dağıttığı için boş duramıyorum son durum bu🤰🏻
Geçmiş olsun canım enfeksiyon için neden ilac vermedi acaba

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yok bana yapmadılar ben onlara sordum onlar bana Feyza hanım yoktu özlem diye doktor vardı ona yönlendirdiler o nasıl bir test ben hiç girmedim o teste 🤷🏻‍♀️
Ben gittiğimde de Feyza hanım yoktu benide başka doktora gönderdiler böyle alt tarafına koyman için bir bez veriyorksr içinde 2 tane kırmızı kağıt var onlar üst tarafa gelecej şekilde 1 2 saat yürü diyorlar ara ara lavaboda bakıyorsun renk değimis mi diye mavi yada mor olursa su geliyor dedi doktor benim ki çok hafif döndü. Sana enfeksiyon için idrar kültürü aldılar mi peki

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Ben gittiğimde de Feyza hanım yoktu benide başka doktora gönderdiler böyle alt tarafına koyman için bir bez veriyorksr içinde 2 tane kırmızı kağıt var onlar üst tarafa gelecej şekilde 1 2 saat yürü diyorlar ara ara lavaboda bakıyorsun renk değimis mi diye mavi yada mor olursa su geliyor dedi doktor benim ki çok hafif döndü. Sana enfeksiyon için idrar kültürü aldılar mi peki
Hmm yok yapmadılar enfeksiyon içinde idrar kültürü almadılar

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Bana yapılan test bu değildi canım eczaneden alındı 250 tl fiyatı vardı gebelik testi gibi doğumhanede alttan yapıldı negatif çıktı şükür

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bana yapılan test bu değildi canım eczaneden alındı 250 tl fiyatı vardı gebelik testi gibi doğumhanede alttan yapıldı negatif çıktı şükür
Senin ki diğeri kuzum çubuk gibi sanırım demi bana o gün yatış yapılsa su gelip gelmediğini o testle devam ettireceklerdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hmm yok yapmadılar enfeksiyon içinde idrar kültürü almadılar
Allah Allah neden almadılar acaba

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hiç bilmiyorum enfeksiyon gördüm dedi ultrason da baktılar bebeğe gönderdiler
Diğer kontrol ne zaman canım

Senin ki diğeri kuzum çubuk gibi sanırım demi bana o gün yatış yapılsa su gelip gelmediğini o testle devam ettireceklerdi

Allah Allah neden almadılar acaba
Evet çubuk test canım riske atmak istemediler

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Diğer kontrol ne zaman canım

Evet çubuk test canım riske atmak istemediler
En iyisini yapmışlar balım yarın yine gidecem bakalım doktorlar bu sefer ne diyecek 3 gündür resmen su ile yatıp kalkıyorum normalde de günde 5 litre su içiyorum ama işte ınşallah eski haline geri gelmiştir su 🥺🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.