33.hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Muhammed'in Annesi tarafından oluşturulan 33.hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,410 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 33.hafta
Konbuyu başlatan Muhammed'in Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Dün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir 💬 🌝
Bende vardı idral mi sumu karar veremedik bana da test yaptır dedi bn yaptırmadım baktılar büyük ihtimal idral dedi doktor bebegin suyun da herhangibi azalma yok dedi

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağ salim kavuştursun inslalah kuzum 🤲🏻
Aminn inşallah.. Çok sağol canım.. Allahım herkesi sağ salim kavuştursun bebişine 🙏🌺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim canım benim, sevindim sizin adınıza bebiş geliyor desene 😍 Sağlıkla kavuş Rabbim kolaylıklar versin 🤲
Allah razı olsun 🙏 allahım herkesi sağ salim kavuştursun inşallah 🤗 🙏 🌺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aminn inşallah.. Çok sağol canım.. Allahım herkesi sağ salim kavuştursun bebişine 🙏🌺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun 🙏 allahım herkesi sağ salim kavuştursun inşallah 🤗 🙏 🌺
Cümlemizdwn razı olsun kuzum

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir 💬 🌝
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim durumlar bende enfeksiyon ve kansızlık devam ediyor. Bundan dolayı aşırı kasık ağrısı,kitlenme ve halsizlik yaşıyorum. Bebişin gelişimi gayet yerinde çok şükür ama vampir olduğu için kendisi bende kan bırakmamış 😁 koca kafalının kafası kendinden 1 hafta önde ama sıkıntı görülmüyor🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim durumlar bende enfeksiyon ve kansızlık devam ediyor. Bundan dolayı aşırı kasık ağrısı,kitlenme ve halsizlik yaşıyorum. Bebişin gelişimi gayet yerinde çok şükür ama vampir olduğu için kendisi bende kan bırakmamış 😁 koca kafalının kafası kendinden 1 hafta önde ama sıkıntı görülmüyor🥰
Amin cümlemize Allah razı olsun kuzum 🤲 sende bir an önce atlatırsın geçer inşaallah, kansızlık çoğumuzda oluyor canım sanki son aylar bu durum dahada artıyor o yüzden demir ilacı bizde iki ye çıkardık 🌺

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Amin cümlemize Allah razı olsun kuzum 🤲 sende bir an önce atlatırsın geçer inşaallah, kansızlık çoğumuzda oluyor canım sanki son aylar bu durum dahada artıyor o yüzden demir ilacı bizde iki ye çıkardık 🌺
Amin inşallah kuzum. Benim doktorda ikiye çıkardı kusmalarım devam ettiği için tam olarak beslenememem yüzünden oluyormuş. Günde 15 tane ilaç kullanıyorum resmen kendimi ilaçlara adadım 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.