Çok heyecanlandım şuanBizde sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum valla doğurayim hemen açacam![]()

Çok heyecanlandım şuanBizde sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum valla doğurayim hemen açacam![]()
38 de gelse en azından çok iyi olur ama kismetBenimde normal canım benim inşaallah sadece erken gelmesini istemiyoruz![]()
Bende vardı idral mi sumu karar veremedik bana da test yaptır dedi bn yaptırmadım baktılar büyük ihtimal idral dedi doktor bebegin suyun da herhangibi azalma yok dediDün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir![]()
![]()
Aminn inşallah.. Çok sağol canım.. Allahım herkesi sağ salim kavuştursun bebişineRabbim sağ salim kavuştursun inslalah kuzum![]()
Allah razı olsunÇok teşekkür ederim canım benim, sevindim sizin adınıza bebiş geliyor deseneSağlıkla kavuş Rabbim kolaylıklar versin
![]()
Cümlemizdwn razı olsun kuzumAminn inşallah.. Çok sağol canım.. Allahım herkesi sağ salim kavuştursun bebişine
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah razı olsunallahım herkesi sağ salim kavuştursun inşallah
![]()
![]()
![]()
Netleştirmek için canım riske atmak istemediBende vardı idral mi sumu karar veremedik bana da test yaptır dedi bn yaptırmadım baktılar büyük ihtimal idral dedi doktor bebegin suyun da herhangibi azalma yok dedi
İnşaallah canım38 de gelse en azından çok iyi olur ama kismet
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim durumlar bende enfeksiyon ve kansızlık devam ediyor. Bundan dolayı aşırı kasık ağrısı,kitlenme ve halsizlik yaşıyorum. Bebişin gelişimi gayet yerinde çok şükür ama vampir olduğu için kendisi bende kan bırakmamışDün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir![]()
![]()
Amin cümlemize Allah razı olsun kuzumÇok geçmiş olsun kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim durumlar bende enfeksiyon ve kansızlık devam ediyor. Bundan dolayı aşırı kasık ağrısı,kitlenme ve halsizlik yaşıyorum. Bebişin gelişimi gayet yerinde çok şükür ama vampir olduğu için kendisi bende kan bırakmamışkoca kafalının kafası kendinden 1 hafta önde ama sıkıntı görülmüyor
![]()
Amin inşallah kuzum. Benim doktorda ikiye çıkardı kusmalarım devam ettiği için tam olarak beslenememem yüzünden oluyormuş. Günde 15 tane ilaç kullanıyorum resmen kendimi ilaçlara adadımAmin cümlemize Allah razı olsun kuzumsende bir an önce atlatırsın geçer inşaallah, kansızlık çoğumuzda oluyor canım sanki son aylar bu durum dahada artıyor o yüzden demir ilacı bizde iki ye çıkardık
![]()