Az kaldı çok şükür canım belkide aynı günler doğum yapacağızInşallah.az kaldı doğuma.
Bir kurtulsak.başka bisey istemiyorum

Az kaldı çok şükür canım belkide aynı günler doğum yapacağızInşallah.az kaldı doğuma.
Bir kurtulsak.başka bisey istemiyorum
Benimde normal canım benim inşaallah sadece erken gelmesini istemiyoruzGaliba kuzum.benim normal senin
Yumurta yiyorum muz çok yiyorum ama süte alerjim var malesef en son çocukken içmiş olabilirimGünde düzenli bir kilo süt ürünleri içiyorsan sert peynir muz tüketiyorsan 2 yumurta pekmez aliyorsan her şekilde besleniyordur canım çok kilolu olacak diye bir şey yok sağlıklı olsunlarda![]()
Peyniride çok yerim bu ara bebek buyusun diye ceviz badem fıstık bissuru bişey deniyorum daha tamda bilmiyorum benmi zayıfım bebekmi cuma ultrason var ne derlerse ona göre bakicamYumurta yiyorum muz çok yiyorum ama süte alerjim var malesef en son çocukken içmiş olabilirim
Herşey gönlünce olsun canım iyi haberler alırsın inşaallahYumurta yiyorum muz çok yiyorum ama süte alerjim var malesef en son çocukken içmiş olabilirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Peyniride çok yerim bu ara bebek buyusun diye ceviz badem fıstık bissuru bişey deniyorum daha tamda bilmiyorum benmi zayıfım bebekmi cuma ultrason var ne derlerse ona göre bakicam
Ayyy zamanı gelmiş bile kuzucum. Sabırsızlıkla bekliyorum dogurdum postu açmanı36+4 kuzum şimdi sağ salim gelir inşallah minik![]()
Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum valla doğurayim hemen açacamAyyy zamanı gelmiş bile kuzucum. Sabırsızlıkla bekliyorum dogurdum postu açmanı![]()
Geçmiş olsn kuzum ya.. ben pek buaraya takilamiyirum ramazandan dolayı arefe yaklaşıyor bı iş güç telaş var .. umarım bebeğin zamanında gelir sen baya uğraştın bu süreçteDün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunGeçmiş olsn kuzum ya.. ben pek buaraya takilamiyirum ramazandan dolayı arefe yaklaşıyor bı iş güç telaş var .. umarım bebeğin zamanında gelir sen baya uğraştın bu süreçte![]()
İnslaalh cnmÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsunsüreç sonu güzel hayırlı olur inşaallah balım
![]()