🤦‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan 🤦‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 105 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤦‍♀️
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar belki saçma olacak ama endişelendim size sormak istedim bu gün bebeğim hiç kakasını yapmadı 2 aylık olmasına 1 hafta var ve şu 1 haftadır sadece günde bir kere yapıyordu

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar belki saçma olacak ama endişelendim size sormak istedim bu gün bebeğim hiç kakasını yapmadı 2 aylık olmasına 1 hafta var ve şu 1 haftadır sadece günde bir kere yapıyordu
Tm işte bebek kilo alacağı zaman kakakasını günde bir yada iki defa yapar yada hiç yapmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunda korkucak bişey yok ki kabız olmasına dikkat et

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
3 günden fazla yapmazsa doktora götür canım duruma göre bakıp bazen fitil veriyorlar

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
3 günden fazla yapmazsa doktora götür canım duruma göre bakıp bazen fitil veriyorlar
Baya korktum işte internetten baktım basraklarda gaz sıkışması olduğu için falan yazıyordu yarım saatten fazla gazını çıkartmak için uğraştım çıkartıda büstünden bi kaç saat geçti hala yapmadı işte buraya yazdım annemi aradım oda senin dediginin aynısını dedi

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Baya korktum işte internetten baktım basraklarda gaz sıkışması olduğu için falan yazıyordu yarım saatten fazla gazını çıkartmak için uğraştım çıkartıda büstünden bi kaç saat geçti hala yapmadı işte buraya yazdım annemi aradım oda senin dediginin aynısını dedi
Benim de geldi bir kaç kere başıma 2 kere fitil kullanmak zorunda kaldım 😬 bağırsakları artık gelişmeye başlıyor arada bir ayarları bozuluyor bebişlerin 🤭

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Benim de geldi bir kaç kere başıma 2 kere fitil kullanmak zorunda kaldım 😬 bağırsakları artık gelişmeye başlıyor arada bir ayarları bozuluyor bebişlerin 🤭
😂sanırım oyle oldu ya bakalım inşallah yapar bu gün de beni strese sokmaz kendisinide doktora götürmek zorunda bırakmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar