Bizim.ki sadece işte 50 gün olmadı kuzum Akinti bittikten sonra yane
A Ayfer bicak Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 224 15 Haziran 2022 #11 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bizim.ki sadece işte 50 gün olmadı kuzum Genişletmek için tıkla ... Akinti bittikten sonra yane
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bizim.ki sadece işte 50 gün olmadı kuzum Genişletmek için tıkla ... Akinti bittikten sonra yane
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 15 Haziran 2022 #12 Ayfer bicak' Alıntı: 45 gun oldu dogum yapali akinti bitmiyo bazen sari bazen kahve bazen kanli doktor normal dedi ama basina gelen varmi ne kadar surdu bu durum Genişletmek için tıkla ... Benim ikinci doğumumda öyle olmuştu 50 60 gün filan sürdü
Ayfer bicak' Alıntı: 45 gun oldu dogum yapali akinti bitmiyo bazen sari bazen kahve bazen kanli doktor normal dedi ama basina gelen varmi ne kadar surdu bu durum Genişletmek için tıkla ... Benim ikinci doğumumda öyle olmuştu 50 60 gün filan sürdü
A Ayfer bicak Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 224 15 Haziran 2022 #13 Baharrr' Alıntı: Benim ikinci doğumumda öyle olmuştu 50 60 gün filan sürdü Genişletmek için tıkla ... Benim 3 dogum diyer ikiside boyle bisey yasamadim ondan soruyorum doktora danistinmi hic peki
Baharrr' Alıntı: Benim ikinci doğumumda öyle olmuştu 50 60 gün filan sürdü Genişletmek için tıkla ... Benim 3 dogum diyer ikiside boyle bisey yasamadim ondan soruyorum doktora danistinmi hic peki
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 15 Haziran 2022 #14 Ayfer bicak' Alıntı: Benim 3 dogum diyer ikiside boyle bisey yasamadim ondan soruyorum doktora danistinmi hic peki Genişletmek için tıkla ... Doktorada sormuştum sağlık ocağındaki ebelerede normal dediler her doğum bir olmaz mış
Ayfer bicak' Alıntı: Benim 3 dogum diyer ikiside boyle bisey yasamadim ondan soruyorum doktora danistinmi hic peki Genişletmek için tıkla ... Doktorada sormuştum sağlık ocağındaki ebelerede normal dediler her doğum bir olmaz mış
A Ayfer bicak Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 224 15 Haziran 2022 #15 Baharrr' Alıntı: Doktorada sormuştum sağlık ocağındaki ebelerede normal dediler her doğum bir olmaz mış Genişletmek için tıkla ... Sagol cnm
Baharrr' Alıntı: Doktorada sormuştum sağlık ocağındaki ebelerede normal dediler her doğum bir olmaz mış Genişletmek için tıkla ... Sagol cnm
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 15 Haziran 2022 #16 Ayfer bicak' Alıntı: Sagol cnm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 15 Haziran 2022 #17 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Benim de 39 gün oldu ama ne kansms ne akıntı hiç bir ley yok ilk haftalar baya kanamam olmuştu şu son 1 haftadır hiç bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Kuzum sezeryan doğum yaptın ya sezeryanda kanama oluyor mu ki rahimden
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Benim de 39 gün oldu ama ne kansms ne akıntı hiç bir ley yok ilk haftalar baya kanamam olmuştu şu son 1 haftadır hiç bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Kuzum sezeryan doğum yaptın ya sezeryanda kanama oluyor mu ki rahimden
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,829 Konum Kırklareli 15 Haziran 2022 #18 ecmelll' Alıntı: Kuzum sezeryan doğum yaptın ya sezeryanda kanama oluyor mu ki rahimden Genişletmek için tıkla ... Tabiki evet balım
ecmelll' Alıntı: Kuzum sezeryan doğum yaptın ya sezeryanda kanama oluyor mu ki rahimden Genişletmek için tıkla ... Tabiki evet balım
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 15 Haziran 2022 #19 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Tabiki evet balım Genişletmek için tıkla ... Yani ben normal doğum gibi olmaz diye düşündüm ama normal doğum kadar fazla değil sanırım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Tabiki evet balım Genişletmek için tıkla ... Yani ben normal doğum gibi olmaz diye düşündüm ama normal doğum kadar fazla değil sanırım
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,324 15 Haziran 2022 #20 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum benim doğumdan sonra ki kanamam 50 gün sürmüştü Genişletmek için tıkla ... Baya sürmüş canım benim 1 ay sürdü sadece tabi insandan insana değişiyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum benim doğumdan sonra ki kanamam 50 gün sürmüştü Genişletmek için tıkla ... Baya sürmüş canım benim 1 ay sürdü sadece tabi insandan insana değişiyor