Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
13. Haftadan sonra genelde azalma başlıyor canım ama herkeste aynı olmuyor bazıları doğuma kadar bulantisi devam ediyor bazılarının hiç olmuyor bazıları ise 3 . Aya kadar çekiyor misal benim ilk gebeliğimde kızımda 14. Haftaya kadar bulantım ver kusma olmuştu şimdi ikinci gebeliğim ama hiç bulantim olmadı çok şükür
Nirmlade ilk 3 ay bitince bitiyor ama kişiden kişiye göre bu değişiklik gösterebiliyor kuzum benim 16. Haftada bitmişti mesela ama nerdeyse 25. Haftadan sonra haftada 2 3 kez yine bulanıyor değişik
Daha yolun başındasın moralini bozmak istemem ama benim 8. Haftada başladı hâlâ devam ediyor. Kişiden kişiye değişip bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Ben 16 haftamdayım hala midem bulanıyor kuzum. Aslında kişiden kişiye değişiyor bazıları hiç mide bulantısı çekmiyor aksine istahlari daha açık oluyor ama ben tam hamileliğimin başından biridir mide bulantısı tiksinme çekiyorum