A

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan A başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 998 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı A
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Çok çaresizim 😑
Yıllarca maaşımı babama verdim son bir yıldır vermediğim paralarlada evlenince babamın tek katın içini yaptırdım 2 ay kaldık bir ay elektrik faturası 3bin borç için utanmazca sözler söyledi ona kalsa 3 çocuğuda akılsız aynaya bakmaz saygı haketmez eşimle çıkalım diyoruz 3 kuruş paramızı ziyan ettik vermezde çık demiyo ama her seferinde daha rezil ediyo kendini aç gözlü mayısta doğum var keşke hiç gelip yapmasaydık hakkım olmasa hiç gelmezdim zaten
Kuşum ben anlattiqndn hiç bisey anlamdm ki dewrik cumlemi kurmuşsun ben mi alqilayamadim bilemedm 3kere okudum. Ama üzüntüden aqlamaktan çok etkileniyo bebisler

İklim

Kayıtlı Üye
rank
10 yıldır maaşımı babama verdim babam 3 katlı ev yaptırdı bende 2.katın içini yaptım yeni onuda evlenmeden önce bir sene babama paramı vermeyip bilezik yapmıştım onunla düğünü falan herşeyi ben yaptım bana bir faydası olmadı şimdi bir aylık elektrik faturası falan yüzünden utanmazca konuşuyor borç aldım verdim parasını param olmadığına inanmıyormuş altın paradan sayılmıyormuymuş falan diyor anlayacağın rezil bir insan çık demiyor ama ben 45bin masrafla evi yaptım şimdi çıkmak istiyoruz eşimle canım çok sıkkın
Tapusu senin üzerineyse çıkma yada sat başka bir ev al anladığım kadarıyla siz evin içini yaptirmissinizda 10 yılda para biriktirip sadece içini mi yaptırdın diyo kız ben bişey anlamadım 😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

10 yıldır maaşımı babama verdim babam 3 katlı ev yaptırdı bende 2.katın içini yaptım yeni onuda evlenmeden önce bir sene babama paramı vermeyip bilezik yapmıştım onunla düğünü falan herşeyi ben yaptım bana bir faydası olmadı şimdi bir aylık elektrik faturası falan yüzünden utanmazca konuşuyor borç aldım verdim parasını param olmadığına inanmıyormuş altın paradan sayılmıyormuymuş falan diyor anlayacağın rezil bir insan çık demiyor ama ben 45bin masrafla evi yaptım şimdi çıkmak istiyoruz eşimle canım çok sıkkın
Yıllarca para verdim verdim bir kere vermedim rezillik mi çıkardı diyosun yani tatlım o hepimizin başında olan birşey insanlar hep öyle eve masraf etmişsin tabikide çıkma hakkını savun hakkın neyse onu versin yeni bir ev çık

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Seni qectimde kuşum eşine mahcup olman çok kötü bi durum . Nasıl babaki diyeceqim anneniz yok sanırım ikinci karı kafasyla para qözluluk yapıyor çok sinir bozucu stres werici bi durum Allah sabır wersin kuşum. Ben aqladim üzüldüm oqluma qebeyken şimdi yalandan aqla qoz yaşları çeşme qibi akiyo bebeqme sade bu qecms qebeliqimde 😑 dikkat et kendine

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ah be kuzum cok kotu bi döneme denk gelmiş ev kiralari feci durumda😖😖 satılık fiyatları desen oyle cok zorlaştı hersey kafam cok takiliyor bu ev mevzularina rabbim yardimcimiz olsun hepimizin olmayanlara ev nasip etsin. Insallah size de uygun bi yer denk gelir de çıkarsınız kuzum😔

Tüm sayfalar yüklendi.