Ablanizla ayni binada altli ustlu otururmuydunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Ablanizla ayni binada altli ustlu otururmuydunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,076 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ablanizla ayni binada altli ustlu otururmuydunuz
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cen_net_lik

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ev ariyorum ablamin alt kati boşalcakmis istiyorum gitmeyi ama ablam huysuz kirici yani insani deli edicek cinsten oyuzden korkuyorum siz napardiniz

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Ablan bile olsa seni kırmasına izin verme canım kira uygunsa taşın ama bana yuvama huzur bırakmaz dersen 100 200 TL fazla ver başka yerde otur
Bakalim cnm insallah yaza kadar biyer bulurumda gerek kalmaz gitmeme ev yok inanılmaz zamlandi kiralarya bu arada ablamla farkli yerlerdeyiz arada yarim saat mesafemiz var yuvama bisey yapmazda beni cok kiriyo diger ablalarimada oyle konusmasi igneleyici insana bi laf soyluyo 40 gun dusun dur ne demek istedi diye 🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakalim cnm insallah yaza kadar biyer bulurumda gerek kalmaz gitmeme ev yok inanılmaz zamlandi kiralarya bu arada ablamla farkli yerlerdeyiz arada yarim saat mesafemiz var yuvama bisey yapmazda beni cok kiriyo diger ablalarimada oyle konusmasi igneleyici insana bi laf soyluyo 40 gun dusun dur ne demek istedi diye 🤭
Mesela herkesin bi duzeni var dimi misal benim esim pek yemek yemez evde mesai kaldigi icin ama yinede yaparim ben azda olsa simdi bunu qblam okadar buyutuyorki sen niye yemek yapmiyon yemesde yap elin adami bak bi laf soyler kizar falan der ve ben cvbinida versem israrla susmaz

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ev ariyorum ablamin alt kati boşalcakmis istiyorum gitmeyi ama ablam huysuz kirici yani insani deli edicek cinsten oyuzden korkuyorum siz napardiniz
Ay bacim öyle bi ablada bnde wardi. Laf sokustran ben büyüyüm herseyi derim kafasında aramızda 10 yaş war 15 yaşında yeqenim war yani düşün. Biqün atıştik üstüme qeldikce üstüne qittim 1 yildr küsüz. Walla huyunu biliyosun madem kusum hiç yanaşma

Ayşe141722

Kayıtlı Üye
rank
Ablan da olsa kardeşinde olsa mümkün olduğunca uzaklarda olun yılda bir görün birbirinizi aranız iyi olsun sakın yakınından ev tutma pişman olursun

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bence hem kendi ailenle hem eşinin ailesiyle aynı binada oturmak Bi süre sonra sorunlara neden oluyor kii ablam huysuz diyorsun risk alma bence pişman olursan birdaha ev bul taşın falan daha çok yorulursun

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Ben ablayim benden 3 yaş küçük kız kardeşim var şuan uzakta onla aynı şehirde bile yaşamak güzeldi onu çok özlüyorum 😓😓 yani oturmak bir yana ayağına taş değse taş üstünde taş bırakmam hatta ona o kadar düşkünüm ki kaynanasiyla tartıştı kadının üzerine yürüdüm sırf benim korkuma kardesime sesini çıkarmazdi çok şükür kardeşimle aramiz iyi Allah onun yokluğunu bana göstermesin 🤲🤲🙏

Tüm sayfalar yüklendi.