Sorum var Acı aşermek cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rızganarafınannesi tarafından oluşturulan Acı aşermek cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,794 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acı aşermek cinsiyet
Konbuyu başlatan Rızganarafınannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oglumda soguk ekşi aşerirdim bu hamileligimde full acı yiyorum baska bisey istemiyo canim bi tabak biber bitiriyorum sonrada migde yanmasindan uyuyamiyorum.18. Haftamdayim cinsiyeti ogrenmeye gitmedim daha varmı benim gibi acı aşeren hamişler 😍😍
Bende bu gebeliyimde acı canım çekiyor ama midemi cok yakıyor diye yiyemiyorum😕ama çinsiyetle alakası varmı bilmiyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aşermelerin, belirtilerin, hurafelerin cinsiyetle ilgisi yoktur. Fazla acı tüketmemenizi öneririm mideniz için zararlı ilerleyen dönemlerde hemoroid, mide sorunları olabilir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

EMINE en

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oglumda soguk ekşi aşerirdim bu hamileligimde full acı yiyorum baska bisey istemiyo canim bi tabak biber bitiriyorum sonrada migde yanmasindan uyuyamiyorum.18. Haftamdayim cinsiyeti ogrenmeye gitmedim daha varmı benim gibi acı aşeren hamişler 😍😍
Afiyet şifa olsun canım ama kararında ye olur mu, bizde 39+2 yim kızım olacak Allahın izniyle bende full acı yiyordum son zamanlarda bıraktım mide yanması yapmasın diye hatta eşime acı biber turşusu aldırtıyordum bu süs biber olanlardan ekmeğin arasına koyup koyup yiyordum yemeğin yanında hatta yemeklerime ayrı koyuyordum 🙈

Rızganarafınannesi

Kayıtlı Üye
rank
Afiyet şifa olsun canım ama kararında ye olur mu, bizde 39+2 yim kızım olacak Allahın izniyle bende full acı yiyordum son zamanlarda bıraktım mide yanması yapmasın diye hatta eşime acı biber turşusu aldırtıyordum bu süs biber olanlardan ekmeğin arasına koyup koyup yiyordum yemeğin yanında hatta yemeklerime ayrı koyuyordum 🙈
Resmen benim hikayem bende oyle ekmek arasi bile yapiyorum ama kararinda olmalı bencede çünkü çok yiyorum ve rahatsiz oluyorum😝 eşim önümden aliyo biber turşularını 😅 seninde cok az kalmis ya her an dogurabilirsin resmen saglikla gelsin prenses😍😍

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuzum bende çok acı tüketmemeye çalış

EMINE en

Kayıtlı Üye
rank
Resmen benim hikayem bende oyle ekmek arasi bile yapiyorum ama kararinda olmalı bencede çünkü çok yiyorum ve rahatsiz oluyorum😝 eşim önümden aliyo biber turşularını 😅 seninde cok az kalmis ya her an dogurabilirsin resmen saglikla gelsin prenses😍😍
Benim eşimde önümden alıyordu ama o aldıkça deli oluyordum kuzum 🙈
Aminnnn. Evet kuzum bel ağrısından duramıyorum yürümekte de zorlanıyorum bekliyoruz bebişi son günler çok ağrılı geçiyor hatta heyecandan geçmek bitmiyor, rabbim de seni sağ salim bebişine kavuştursun 💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar