Sorum var Acı aşermek cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rızganarafınannesi tarafından oluşturulan Acı aşermek cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,794 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acı aşermek cinsiyet
Konbuyu başlatan Rızganarafınannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar oglumda soguk ekşi aşerirdim bu hamileligimde full acı yiyorum baska bisey istemiyo canim bi tabak biber bitiriyorum sonrada migde yanmasindan uyuyamiyorum.18. Haftamdayim cinsiyeti ogrenmeye gitmedim daha varmı benim gibi acı aşeren hamişler 😍😍
Bende gebelikde aci cekiyordu canim ama dr yememe izin vermiyordu

Rızganarafınannesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşimde önümden alıyordu ama o aldıkça deli oluyordum kuzum 🙈

Aminnnn. Evet kuzum bel ağrısından duramıyorum yürümekte de zorlanıyorum bekliyoruz bebişi son günler çok ağrılı geçiyor hatta heyecandan geçmek bitmiyor, rabbim de seni sağ salim bebişine kavuştursun 💕
Allahım evet ya insan korksada çektikleri yüzunden biran önce dogurmak istiyo allah yardımcın olsun kelebeğim😘

D

dilara akbaş

Guest
Kızlar oglumda soguk ekşi aşerirdim bu hamileligimde full acı yiyorum baska bisey istemiyo canim bi tabak biber bitiriyorum sonrada migde yanmasindan uyuyamiyorum.18. Haftamdayim cinsiyeti ogrenmeye gitmedim daha varmı benim gibi acı aşeren hamişler 😍😍
kuzum hayırlı olsun cinsiyetle ilgisi varmı bilmiyorum ama bende şuan 21 haftadayım aşergenlik döneminde full acı yemiştim tatlı veya ekşi vs.hic yemedim her öğünde acı cinsiyet kiz benim allah elini ayağını düz versin🖤🙏

Benimde canım acı çok çekiyordu kızım oldu elhamdulillah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar