ACİL BAKAR MISINIZ

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan ACİL BAKAR MISINIZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,037 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ACİL BAKAR MISINIZ
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru buğlem

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Fazla mi yoruyorsun acaba kendini canım
Yok abla sürekli sağ tarafım ağrıyor kaşığımm ağrıyor 31 haftalik hamileyim sabahları çok oluyor geceleri uyuyamıyorum doktora gittim normal diyor ama bizim doktor biraz rahat acile gidince de el atıyorlar alt tarafa makine sokuyorlar korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sürekli mi var ağrın yoksa ara ara mi oluyor canım
Ara ara ama abla nefes alamicak dereceye geliyor ağlıyorum

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Yok abla sürekli sağ tarafım ağrıyor kaşığımm ağrıyor 31 haftalik hamileyim sabahları çok oluyor geceleri uyuyamıyorum doktora gittim normal diyor ama bizim doktor biraz rahat acile gidince de el atıyorlar alt tarafa makine sokuyorlar korkuyorum

Erken değil mi alttan bakmaları şaşırdım canım

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalik hamileyim Sürekli sağ kasıkta ağırım var normal mi bıçakla kesiyor gibi
Rahim bantlarinin agrisi.. ani hareketlerden kendini zorlamaktan kacinmalisin.. yavas yavas kendini yormadan yuruyusler yapmalisin.. ama kesinlikle kendini yormamalisin.. kimi bebegi daha rahat tasimak icin korse kullaniyor fakat beni rahatsiz etmisti belki bu gibi alternatifleri deneyebilirsin.. hersey normal , olan sadece bebegin hergecen gun gelisiyor ve rahminde olabildigince bu duruma olanak saglamaya calisiyor..

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Başka bir doktora görün o zaman csnım başka bir hastaneye git bu kadar ağrım varda ihmal etme

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank

Canım Rabbim şifa versin inşallah bebek gelişip büyüyor ondandır başka doktora da görün canım bazı doktorlar takmiyo benim doktorum gibi

Tüm sayfalar yüklendi.