Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok abla sürekli sağ tarafım ağrıyor kaşığımm ağrıyor 31 haftalik hamileyim sabahları çok oluyor geceleri uyuyamıyorum doktora gittim normal diyor ama bizim doktor biraz rahat acile gidince de el atıyorlar alt tarafa makine sokuyorlar korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok abla sürekli sağ tarafım ağrıyor kaşığımm ağrıyor 31 haftalik hamileyim sabahları çok oluyor geceleri uyuyamıyorum doktora gittim normal diyor ama bizim doktor biraz rahat acile gidince de el atıyorlar alt tarafa makine sokuyorlar korkuyorum
Ara ara ama abla nefes alamicak dereceye geliyor ağlıyorum
Rahim bantlarinin agrisi.. ani hareketlerden kendini zorlamaktan kacinmalisin.. yavas yavas kendini yormadan yuruyusler yapmalisin.. ama kesinlikle kendini yormamalisin.. kimi bebegi daha rahat tasimak icin korse kullaniyor fakat beni rahatsiz etmisti belki bu gibi alternatifleri deneyebilirsin.. hersey normal , olan sadece bebegin hergecen gun gelisiyor ve rahminde olabildigince bu duruma olanak saglamaya calisiyor..
Ara ara ama abla nefes alamicak dereceye geliyor ağlıyorum