Acil cevap lütfenn

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcuu tarafından oluşturulan Acil cevap lütfenn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,445 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil cevap lütfenn
Konbuyu başlatan Burcuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Burcuu

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun bende senin gibi oldum maalesef düşük o benimde 5 hafta düşük oldu gece kanamam geldi bilmedim ilk defa hamile kaldım kan geldiği keşke gitsem hastaneye diye yarin oldu gittim saatlerce bekletildim taki öğleden sonra düşük yapana kadar ilk müdahale etmediler insan bir kan için niye 2 3 saat bekletiliyor önlem alsaniza ne işiniz var sözde doktorlar kandan sonra ultrasyon yeni baktı tam o dk kesem inmişti gözükmüyor dedi hastanede ultrason var bize dedi ultrasyon yok eski adet bakyrm mecbur baktım millet nasıl yalan konuşur var olan şeyi yok dedi kandan sonra yeni gönderdi onlar yüzünden gitti bebeçok geçmiş olsun sizede biz şimdi 35+6 haftaligiz çok şükür Allahım herkese nasip etsin malesef çok sorumsuzlar ben gittim muayene etmeyecekmisiniz dedim hayır dedi küçüktü biz buna kanda vardı kanda da gitti diyoruz dedi muayene bile etmedi ben ikinci oğlum on bir yaşında geçen seneki düşüğe kadar hiç doktora gitmedim meğer miyomlarim varmış gerizekalı baksaydi bilirdi arası bu bebekle bir sene tedavi olurdum en azından

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun bende senin gibi oldum maalesef düşük o benimde 5 hafta düşük oldu gece kanamam geldi bilmedim ilk defa hamile kaldım kan geldiği keşke gitsem hastaneye diye yarin oldu gittim saatlerce bekletildim taki öğleden sonra düşük yapana kadar ilk müdahale etmediler insan bir kan için niye 2 3 saat bekletiliyor önlem alsaniza ne işiniz var sözde doktorlar kandan sonra ultrasyon yeni baktı tam o dk kesem inmişti gözükmüyor dedi hastanede ultrason var bize dedi ultrasyon yok eski adet bakyrm mecbur baktım millet nasıl yalan konuşur var olan şeyi yok dedi kandan sonra yeni gönderdi onlar yüzünden gitti bebeğim
Çok geçmiş olsun ama 2 3 saat beklemesende tutamazlardıki düşecek bebeği okadar az zaman kalmış düşeceğine 🤔

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Test yapmadım canım oğlumun sağlık sorunu vardı hastanelerdeyz sürekli 10 gün gecikmem vardı hastnaye gidicektim 10.günün sabahı adet oldum akşamında da et parçsasaı geldi kandan
Peki adet zamanindami adet oldun yoksa adet gununden oncemi inceyse düşük olabilir İnşallah değildir ya😞

Burcuu

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben altı hftalik düşük yaptım bildiğin bir 10 cm uzunlugund beyaz et parçası uçuda yuvarlk et parçasıydı bilemedim şimdi bu gecikmene göre çok ufak doktor hemen gidersen kanda bilirler dusukmu degilmi
Bendeki böyle canım kırmızı dün gittim bugunde sonuç almaya gidicem canım çok sağol
Peki adet zamanindami adet oldun yoksa adet gununden oncemi inceyse düşük olabilir İnşallah değildir ya😞
9 gün geçti öyle adet oldum ama kesik kesik geliyo kan onuda anlamadım canım

Burcuu

Kayıtlı Üye
rank

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamile bile olsan o kadar sert olmaz ki daha çok yeni çünkü muhtemelen adetin geciktiği için pıhtılaşmış kanın ama için rahat etsin acile gitmelisin
Düşük yapmış bence benim ilk bebeğim de öyleydi aynı şekilde 10 gün gecikme oldu sonra da böyle bı pirtihasma oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bendeki böyle canım kırmızı dün gittim bugunde sonuç almaya gidicem canım çok sağol

9 gün geçti öyle adet oldum ama kesik kesik geliyo kan onuda anlamadım canım
Benimki de öyleydi canın yanıyor muydu peki karnında ağrı varmiydi

Burcuu

Kayıtlı Üye
rank
Düşük yapmış bence benim ilk bebeğim de öyleydi aynı şekilde 10 gün gecikme oldu sonra da böyle bı pirtihasma oldu

Çok ağrım vardı canım vajinada da vardı idrarım vardı sürekli çok geliyodu dolu dolu ama yapınca çok azdı

Genişletmek için tıkla ...
Çok ağrım vardı canım vajinada da vardı idrarım vardı sürekli çok geliyodu dolu dolu ama yapınca çok azdı

Genişletmek için tıkla ...

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank

Düşük yapmışsın büyük ihtimalle geçmiş olsun cnm bende öyle oldum 10 gün gecikmem olmuştu sonra bı sabah uyandım çok sancım vardı aynı seninki gibi bı pirtilasma olmuştu canım çok yanıyordu karnım ağrıyordu vajina da da ağrı vardı ama Allah'tan ümit kesilmez bak ben düşük yaptım bir ay sonra gene hamile kaldım çok şükür şimdi çok iyiyiz dikkat te etmem gerekiyor tabi ilk bebeğim düştüğü için şimdiki de tehlikeliydi sende ümidini kesme sakin dua et sürekli♥️

Burcuu

Kayıtlı Üye
rank
Düşük yapmışsın büyük ihtimalle geçmiş olsun cnm bende öyle oldum 10 gün gecikmem olmuştu sonra bı sabah uyandım çok sancım vardı aynı seninki gibi bı pirtilasma olmuştu canım çok yanıyordu karnım ağrıyordu vajina da da ağrı vardı ama Allah'tan ümit kesilmez bak ben düşük yaptım bir ay sonra gene hamile kaldım çok şükür şimdi çok iyiyiz dikkat te etmem gerekiyor tabi ilk bebeğim düştüğü için şimdiki de tehlikeliydi sende ümidini kesme sakin dua et sürekli♥️
Benim oğlum var canım 5 bucuk aylık erken dogum yaptım hamileyken virüs geçrdm oğlum küvezte filan kaldı kesmiyorum çok şükür canım 💞

Tüm sayfalar yüklendi.