Canım geçmiş olsun bende senin gibi oldum maalesef düşük o benimde 5 hafta düşük oldu gece kanamam geldi bilmedim ilk defa hamile kaldım kan geldiği keşke gitsem hastaneye diye yarin oldu gittim saatlerce bekletildim taki öğleden sonra düşük yapana kadar ilk müdahale etmediler insan bir kan için niye 2 3 saat bekletiliyor önlem alsaniza ne işiniz var sözde doktorlar kandan sonra ultrasyon yeni baktı tam o dk kesem inmişti gözükmüyor dedi hastanede ultrason var bize dedi ultrasyon yok eski adet bakyrm mecbur baktım millet nasıl yalan konuşur var olan şeyi yok dedi kandan sonra yeni gönderdi onlar yüzünden gitti bebeçok geçmiş olsun sizede biz şimdi 35+6 haftaligiz çok şükür Allahım herkese nasip etsin malesef çok sorumsuzlar ben gittim muayene etmeyecekmisiniz dedim hayır dedi küçüktü biz buna kanda vardı kanda da gitti diyoruz dedi muayene bile etmedi ben ikinci oğlum on bir yaşında geçen seneki düşüğe kadar hiç doktora gitmedim meğer miyomlarim varmış gerizekalı baksaydi bilirdi arası bu bebekle bir sene tedavi olurdum en azından