Acil fikir istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Acil fikir istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,960 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil fikir istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Sabah iki defa toplasan 40 dakika kadar oğlanı çıkarttım çok istiyor diye çok kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve işin kötü tarafı yollar kapandı araçlar kara gömüldü yarın nst için çağırdı doktor ne yapmayalıyım bilmiyorum olduğumuz yerde kazalar çok oldu kar küreme aracı bile kayıp kaç araca çarpmış sancım da vardı zaten biliyorsunuz sizde bekleyeyim mi çarşamba için birşey olur mu yoksa zincir falan takıp çıksak mı yarın yola 😒
Kıyamam sana kuzum

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sabah iki defa toplasan 40 dakika kadar oğlanı çıkarttım çok istiyor diye çok kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve işin kötü tarafı yollar kapandı araçlar kara gömüldü yarın nst için çağırdı doktor ne yapmayalıyım bilmiyorum olduğumuz yerde kazalar çok oldu kar küreme aracı bile kayıp kaç araca çarpmış sancım da vardı zaten biliyorsunuz sizde bekleyeyim mi çarşamba için birşey olur mu yoksa zincir falan takıp çıksak mı yarın yola 😒
Bugun bende sogukta dışarı çıktım cok durmadan geri geldim ama benimde sancim coktu canim belki soguktandir gününde yakin allaha emanet ol canim sancilarin artarsa ambulans cagir aracla cikmak daha riskli inşallah sorunsuz atlatırsın dogumunu karla gelicek melegin kararli 🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bugun bende sogukta dışarı çıktım cok durmadan geri geldim ama benimde sancim coktu canim belki soguktandir gününde yakin allaha emanet ol canim sancilarin artarsa ambulans cagir aracla cikmak daha riskli inşallah sorunsuz atlatırsın dogumunu karla gelicek melegin kararli 🥰
Gerçekten ya o kadar dalga geçtim durdum başım geldi bakalım mevla görelim neyler neylerse güzel eyler 🤲🤲😊❣️

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Baya kar var canım yarın gidersen bu durumda hastanede mi kalirsin cuma gününe kadar 😊
Belediyeyi aradık canım tuzlama ve küreme talep ettik canım yarın sabah tekrar arayıp isteyeceğiz gelirse yollar açılırsa dönerim ama yolları açmazlarsa ne olur inan bilmiyorum

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Belediyeyi aradık canım tuzlama ve küreme talep ettik canım yarın sabah tekrar arayıp isteyeceğiz gelirse yollar açılırsa dönerim ama yolları açmazlarsa ne olur inan bilmiyorum
İnşallah gelirler senin yerine ben sitrese girdim sanci durumun nasil şimdi varmi hala iyimisin

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah gelirler senin yerine ben sitrese girdim sanci durumun nasil şimdi varmi hala iyimisin
Sancım vardı zaten canım sık değil ana düzenli olması iyi değilmiş gelen giden olmadı bakalım sabah tekrar arayıp aciliyet belirtecekmiş eşim ya şu ara sokaklardan bşr çıksak üst caddeler temizlenmiş diyorlar emin değilim dua edin bana olur mu bu doğumum da stres içinde olsun istemiyorum

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Sancım vardı zaten canım sık değil ana düzenli olması iyi değilmiş gelen giden olmadı bakalım sabah tekrar arayıp aciliyet belirtecekmiş eşim ya şu ara sokaklardan bşr çıksak üst caddeler temizlenmiş diyorlar emin değilim dua edin bana olur mu bu doğumum da stres içinde olsun istemiyorum
Elsa diye diye :) rabbim yardim eder merak etme :) basi boyle oldu sonuu cookk ama cookkk guzel olucak insallah.. kendine stres yapip sancilarina destek verme , sakin sakin.. allahin izniyle hersey yolunda gidicek :)

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Dualarim seninle canim benim inşallah hersey yolunda gider de sakin sag salim alırsın yavrunu kucağına buyudugundede anlatırsın kara kış ta dogdun sen buralarimiza kadar kardi heryer diye guler gecersin inşallah bu gunlere 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.