Acil fikir istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Acil fikir istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,958 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil fikir istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Elsa diye diye :) rabbim yardim eder merak etme :) basi boyle oldu sonuu cookk ama cookkk guzel olucak insallah.. kendine stres yapip sancilarina destek verme , sakin sakin.. allahin izniyle hersey yolunda gidicek :)
Gerçekten bende onu diyordum söyleye söyleye getirdik karı da kızı da 🤦‍♀️😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dualarim seninle canim benim inşallah hersey yolunda gider de sakin sag salim alırsın yavrunu kucağına buyudugundede anlatırsın kara kış ta dogdun sen buralarimiza kadar kardi heryer diye guler gecersin inşallah bu gunlere 🥰
Bunu demezsem içimde kalır zaten mutlaka anlatırım derim öyle bir haftada geldin ki heryer kilit yollar kapandı fırtına tipi ne varsa geldi diye 😅😅

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten bende onu diyordum söyleye söyleye getirdik karı da kızı da 🤦‍♀️😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunu demezsem içimde kalır zaten mutlaka anlatırım derim öyle bir haftada geldin ki heryer kilit yollar kapandı fırtına tipi ne varsa geldi diye 😅😅
Nasıl oldun canim gece arttimi sancilarin simdi nasılsın

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Sabah iki defa toplasan 40 dakika kadar oğlanı çıkarttım çok istiyor diye çok kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve işin kötü tarafı yollar kapandı araçlar kara gömüldü yarın nst için çağırdı doktor ne yapmayalıyım bilmiyorum olduğumuz yerde kazalar çok oldu kar küreme aracı bile kayıp kaç araca çarpmış sancım da vardı zaten biliyorsunuz sizde bekleyeyim mi çarşamba için birşey olur mu yoksa zincir falan takıp çıksak mı yarın yola 😒
Nurum sancıların varsa riske atma kuzum agrım var de ambulans cagır onla gidersin nts ceker ler ona gore gunun netlesır kuzum sansına nasıl da yagmıs kar tam karlar kralıcesı olacak kızın 🤗🥰❄️❄️❄️

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Sabah iki defa toplasan 40 dakika kadar oğlanı çıkarttım çok istiyor diye çok kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve işin kötü tarafı yollar kapandı araçlar kara gömüldü yarın nst için çağırdı doktor ne yapmayalıyım bilmiyorum olduğumuz yerde kazalar çok oldu kar küreme aracı bile kayıp kaç araca çarpmış sancım da vardı zaten biliyorsunuz sizde bekleyeyim mi çarşamba için birşey olur mu yoksa zincir falan takıp çıksak mı yarın yola 😒
Canım gördüm baya çok kar yağışı olmuş dikkat et canım kendine zincir takıp gidin isterseniz doguma birsey kalmadı zaten 3 gün var yanlış hatırlamıyorsam

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ne yaptın canim doktor neye karar verdi 😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kusura bakmayın yazamadım yarım saat önce falan ancak çıkartabildi eşim arabayı yavaş yavaş gidiyoruz bir doktora gideyim konuşacağım inşallah yazarım sizede 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.